CHP’den İstanbul Sözleşmesi ve Eğitim Reformu Sözü

CHP’den İstanbul Sözleşmesi ve Eğitim Reformu Sözü

ABONE OL
19:50 - 25/10/2022 19:50
CHP’den İstanbul Sözleşmesi ve Eğitim Reformu Sözü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

CHP Kadın Kolları’nın İstanbul Sözleşmesi’ni anlatmak için yola çıkan ‘Yaşam Hak Otobüsü’ bu kez Diyarbakır’daydı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da otobüsle birlikte Diyarbakır’a geldi.

Nazlıaka, önce Sur’da Dört Ayaklı Minarenin yanında öldürülen eski Baro Başkanı Tahir Elçi’nin vurulduğu yere karanfil bıraktı. Burada bir açıklama yapan Nazlıaka, Tahir Elçi’yi unutturmayacaklarını söyledi.

Daha sonra 2001 yılında Hizbullah tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden dönemin Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ın vurulduğu yere giden Nazlıaka, buradaki anıta karanfil bıraktı.

Nazlıaka, iktidara geldiklerinde karanlık beslenenleri açığa çıkaracaklarını söyledi.

Nazlıaka buradan da parti binasına geçerek kadınlara hitap etti.

Konuşmasının ardından VOA Türkçe’nin sorularını yanıtlayan Nazlıaka, kadınlara bazı sözler verdi. Nazlıaka, iktidara geldiklerinde ilk 24 saatte İstanbul Sözleşmesini yeniden imzalayacaklarını belirterek, “Ülkeyi 4+4+4 ucube sisteminden ülkeyi kurtaracağız” dedi.

VOA tarafından geçilen CHP’den İstanbul Sözleşmesi ve Eğitim Reformu Sözü haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. CHP’den İstanbul Sözleşmesi ve Eğitim Reformu Sözü haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan CHP’den İstanbul Sözleşmesi ve Eğitim Reformu Sözü haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.