CHP’ Würtemberg Eyaleti seçim hazırlıklarını tamamladı

CHP’ Würtemberg Eyaleti seçim hazırlıklarını tamamladı

ABONE OL
00:11 - 02/04/2023 00:11
CHP’ Würtemberg Eyaleti seçim hazırlıklarını tamamladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Würtemberg Eyaleti bölgesel çalışmalarını hazırlıklarını tamamlayarak, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçim çalışmalarına start verdi.

Almanya’nın Baden Württemberg Eyaletine Stuttgart Başkonsolosluğuna bağlı Württemberg bölgesi CHP birliği, çalışmalarını tamamlayarak Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçim çalışmalarına görev dağılımı sonrası çalışmalara start verdi.

Stuttgart bölgesine bağlı kentlerin temsilcilikler bazında görev dağılımı olduğunu ifade eden Bölge Başkan Yardımcısı ve Secim koordinasyon başkanı Şirin Üstün, “14 Mayıs 2023 yılı yapılacak olan seçimler, Türkiye için oldukça bir dönem noktası olacaktır.  Cumhuriyet Halk Partisi, Avrupa’da bölgesel hazırlıklarını tamamladıkları gibi, biz Stuttgart Württemberg Eyaleti olarak, Ankara`dan almış olduğumuz görev üzerine tüm hazırlıklarımızı yapıp ve bölgesel kentlerimizde görevlerimizi başlattık. Millet İttifakı olarak Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara getirmek içim bölgemizde kol kola vererek, çalışmalarımızı güçlü bir şekilde çalışmalara ağırlık verdik” dedi.

Yurtdışı Seçim tarihleri belirlendi

Şirin Üstün konuşmasını devam ederken ,’’Cumhurbaşkanı seçimi ve 28.Dönem Milletvekili genel seçiminin 14 Mayıs 2023 tarihi Pazar günü, Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci oylamaya kalması durumunda 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacağı açıklandı. Yurt dışı seçmen kütüğünde kayıtlı seçmenlerin oy kullanma tarihleri: gümrük kapılarında 27 Nisan 2023 Perşembe -14 Mayıs 2023 Pazar, Yurt dışında oy kullanma tarihleri ise gün ve sayısı ülkelere göre farklılık göstermekle birlikte 27 Nisan 2023 Perşembe – 9 Mayıs 2023 Salı olacağı’’ ifade eden Üstün,’’ Kadınlar omuz omuza durduklarında arada kimse geçemez ‘’ gönderisinde de bulundu.

ha-ber.com/Temel Işık / STUTTGART

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.