CHP Lideri Kılıçdaroğlu Destek Talebiyle Bugün HDP’yi Ziyaret Ediyor

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Destek Talebiyle Bugün HDP’yi Ziyaret Ediyor

ABONE OL
12:43 - 20/03/2023 12:43
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Destek Talebiyle Bugün HDP’yi Ziyaret Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile TBMM’de görüşüyor. Görüşme saat 12’de başladı.

Kılıçdaroğlu, aslında 18 Mart Cumartesi günü HDP Genel Merkezi’ni ziyaret edecekti ancak bu görüşme, HDP’nin deprem bölgesindeki temasları gerekçesiyle ertelenmişti. HDP tarafı, Kılıçdaroğlu’nun bugün öğle saatlerinde Meclis’te HDP yönetimiyle bir araya geleceğini duyurdu.

Kılıçdaroğlu, HDP’yle görüşmesinde 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde kendisine destek verilmesini talep edecek.

Bugünkü görüşme bitiminde Kılıçdaroğlu ile Buldan ve Sancar ortak basın açıklaması da yapacak.

Kılıçdaroğlu, 17 Mart Cuma günü ise ilk önce Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile bir araya gelmiş ardından da Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş ile görüşmüştü.

VOA tarafından geçilen CHP Lideri Kılıçdaroğlu Destek Talebiyle Bugün HDP’yi Ziyaret Ediyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. CHP Lideri Kılıçdaroğlu Destek Talebiyle Bugün HDP’yi Ziyaret Ediyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan CHP Lideri Kılıçdaroğlu Destek Talebiyle Bugün HDP’yi Ziyaret Ediyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.