CHP Kuzey Bavyera Birliği Başkanı oldu

CHP Kuzey Bavyera Birliği Başkanı oldu

ABONE OL
23:16 - 08/08/2019 23:16
CHP Kuzey Bavyera Birliği Başkanı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Başkan seçilen Murat Bülbül, halen Zirndorf 3.Belediye Başkanlığını yapıyor.

Kuzey Bavyera CHP Birliği, olağan genel kurulunda yeni yöneticilerini seçti.  Genel kurul Saygı duruşu ve milli marşımızın okunması ile başladı. Divan Başkanlığı ‘na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yurt Dışı Örgütlenme Koordinatörü Avukat Ali Hikmet Akıllı, Başkan Yardımcılığı’na Seyfettin Karagöl, Divan Kâtipliklerine de Tüm Güney ve Ece Öztürk getirildi.

Eski Başkan Rifat Çolak, aday olmayacağını belirtti. Faaliyet ve mali raporun okunmasından sonra eski idare heyeti aklandı. Yapılan oylamada tek başkan adayı olan, Zirndorf 3.Belediye Başkanlığı görevini yürüten Murat Bülbül, üyelerin tamamının oyunu alarak başkan seçildi.

Bilindiği gibi, Murat Bülbül geçtiğimiz genel seçimlerde Bayburt’tan CHP milletvekili adayı gösterilmişti. Bülbül, sadece Kuzey Bavyera da değil, tüm Bavyera’ genelinde birleştirici olacağını vurguladı.

CHP Kuzey Bavyera Yeni Yönetim Kurulu ise, Olcay Aksu, Aysun Uysal, İnan Naki, Cengiz Güneş, Ece Öztürk, Alpaslan Göksin, Havva Akın ve Serkan Ural`dan oluştu.

Ali Demir, Aşur Coşkun ve Seyfettin Karagöl Denetleme kurulunu oluştururken, Tahsin Doğanay, Garip İnan ve Turgut Uluca da Disiplin Kurulu’nda yer aldılar.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.