Çaresiz kalan otelciler fiyatları yüzde elli indirdi

Çaresiz kalan otelciler fiyatları yüzde elli indirdi

ABONE OL
09:42 - 21/08/2020 09:42
Çaresiz kalan otelciler fiyatları yüzde elli indirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya ve diğer bazı Avrupa ülkeleri tarafından getirilen yeni seyahat uyarısından sonra zor durumda kalan Mayorka otelcileri, çareyi fiyat kırmakta buldu.

Mallorcazeitung adlı Almanca gazetede çıkan habere göre Mayorka´da bulunan bazı büyük otel zincirleri bile karşısında kaldıkları zor durumda çözüm arayarak aşırı fiyat kırmalarda bulunarak fiyatlarını yarı yarıya indimeye başladı.

Fiyat indirmeler zaten gelemeyecek olan yabancı turistlere yönelik olmayıp daha çok İspanya´nın kara bölgelerinden veya adalardan az da olsa misafir çekerek bir taraftan otelleri açık tutmaya, bir taraftan da krizi batmadan atlamaya yarayan bir çözüm olarak düşünülüyor.

Ana sezonun tam ortasında inanılmaz düşük fiyatlar sunanlardan Meliá otel zinciri, böylece Palmanova ve Magaluf bölgelerinde bulunan otellerinde haftasonu için fiyatı yüzde elli olarak indirdi. Özellikle Palmanova ve Magaluf, İngiliz turistlerin virüsten dolayı ülkelerine geri döndükten sonra neredeyse tamamen boş kaldı.

Ünlü Playa de Palma bölgesinde durum bir nebze daha iyi olacaktır ki orada bulunan bazı oteller, fiyatlarını “sadece” yüzde otuzbeş olarak kırdı. Bu indirim bazı otellerde Eylül ayı için de geçerli olup, yapılan rezervasyonlar her zaman şartsız ve bedelsiz iptal edilebilecek.(tourexpi.com) Resim: © Public Domain

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.