Çakırözer: Yurtdışındaki vatandaşlarımızı nasıl böyle bir duruma sokarsınız

Çakırözer: Yurtdışındaki vatandaşlarımızı nasıl böyle bir duruma sokarsınız

ABONE OL
11:09 - 05/11/2021 11:09
Çakırözer: Yurtdışındaki vatandaşlarımızı nasıl böyle bir duruma sokarsınız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen Utku Çakırözer: Ya siz yurtdışındaki vatandaşlarımızı nasıl böyle bir duruma sokarsınız video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Utku Çakırözer: Ya siz yurtdışındaki vatandaşlarımızı nasıl böyle bir duruma sokarsınız videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    Sayın Vekilim,
    Cumhurbaşkanı ile avrupalı Türklerin arasında ne fark var?
    Cumhurbaşkanı bir ülkede vergi öderken, kaldıki onu bile ödemezken parasını MAN adasına kaçırırken, Avrupalı gurbetçi Türk insanı yıllardır hayatın içinde her konuda iki Devlete VERGİ öderken.
    Cumhurbaşkanı bir devletin kanunları altında yaşarken, kaldıki KANUN MANUN bile dinlemiyor, Yargıya sıkar, gelinde yıkın bir göreyim demişti yaptığı Aksaray için. Anayasayı tanımayan tüm yasaları ayaklar altına alan bir cumhurbaşkanı var ortada, Bir diğer tarafta yarım asırdır 50 yıla aşkın bir zaman iki Devlet kanunlarına göre yaşayan hayatını sürdüren avrupalı Türkler var ortada.
    Buna bir kaç örnek daha ilave edebilirim ancak uzatmaya gerek yok. Zira avrupalı Türkler AKP ile belasını buldular. Bunu hak ettiler mi? Hemde bal gibi ettiler.

    AKP’nin onursuz, birine kul köle olmuş vekillerin gelmiş geçmişleri ve gelecekleri Avrupalı gurbetçi Türkler çok şey borçlular. Onlar bu insanlara bir Vefa borcu olduğunu unuttular. Onların yaptıklarını sokaktaki orospu karı bile bu insanlara yapmazdı. Hepsini de bizden onlara Allah’ın laneti gazabı azabı onların üzerine olsun, Allah onların belasını versin.

    Yanıtla
    +0
    -0