*** Büyükelçi Ahmet Acet’in Bayram Mesajı

*** Büyükelçi Ahmet Acet’in Bayram Mesajı

ABONE OL
12:59 - 07/12/2008 12:59
*** Büyükelçi Ahmet Acet’in Bayram Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Berlin

T.C. BERLİN BÜYÜKELÇİSİ AHMET ACET’İN

KURBAN BAYRAMI MESAJI

Almanya’da yaşayan saygıdeğer vatandaşlarım, mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, en içten duyguların paylaşıldığı bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bayramlarda hepimizin hissettiği birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının diğer zamanlarda da yaşanması temennime katılacağınıza inanıyorum.

Bu vesileyle, vatandaşlarımıza yönelik konsolosluk hizmetlerinin iyileştirilmesi için devletimiz tarafından büyük çaba gösterildiğini ve “bilgisayar çağını” yaşadığımız bir dönemde e-konsolosluk projesiyle çağa uygun bir proje yaratıldığını vurgulamak istiyorum.

Sözkonusu proje ile doğum kaydı işleminden askerliğe, noterlikten pasaport uzatma ve yeni pasaport başvurularına kadar birçok işlem başvurusu için Başkonsolosluklara bizzat gidilmesine gerek bulunmamaktadır. Bu çerçevede özellikle bilgisayar kullanımına daha yatkın olan gençlerimizin, ailelerine, yakınlarına ve arkadaşlarına bu konuda önayak ve yardımcı olmalarını; sivil toplum kuruluşlarımızın ise bu konuda destek vermelerini; Almanya’daki tüm vatandaşlarımızın kendileri için sunulan bu hizmetten azami ölçüde yararlanmalarını bekliyorum.

E-konsolosluk hizmetini daha fazla kullanmanız halinde zamandan önemli ölçüde tasarruf edeceğinizi hatırlatır, bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramınızı Büyükelçilik ve Almanya’daki tüm Başkonsolosluklarımız çalışanları adına bir kere daha kutlar, Sizlere sevgi ve saygılarımı sunarım.
 

ha-ber.com 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.