*** Bulgaristan’da trafik faciası

*** Bulgaristan’da trafik faciası

ABONE OL
13:34 - 04/07/2009 13:34
*** Bulgaristan’da trafik faciası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Bulgaristan’da trafik faciası

Bulgaristan’ın Lübimets ile Svilengrad kasabası arasındaki trafik kazasında, 1’i çocuk, 7 kişilik gurbetçi ailesi hayatını kaybetti

Almanya’dan Türkiye’ye gelmek üzere Bulgaristan’dan transit geçiş yapan gurbetçi ailenin bulunduğu BS OU 8778 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Zoran İskaoviç’in kullandığı BG 905031 plakalı Sırp yolcu otobüsü çarpıştı. Kapıkule Sınır Kapısı’na 20 kilometre kadar mesafedeki kazada, minibüste bulunan gurbetçi ailenin 1’i çocuk, 7 ferdi hayatını kaybetti.

Kazada Sırp otobüsünün sürücüsü ile kaza yapan minibüse ardadan çarpan başka bir gurbetçi ailesinin bulunduğu minibüsteki 3 Türk de yaralandı. Yaralıların çevredeki hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi.

Kazada ölenlerin isimleri şöyle:
Memiş Büyükkılıçoğlu (49), Kezban Büyükkılıçoğlu (45), Murat Büyükkılıçoğlu (18), Uğurcan Büyükkılıçoğlu (11), Özlem Büyükkılıçoğlu (22), Abdülsamet Büyükkılıçoğlu (19), Soner Kılıç (39).

Kazada gurbetçi ailenin bulunduğu minibüsteki eşya yola ve çevreye dağılırken, Sırp otobüsünün bagaj kısmı da kırım aracı ile kesilerek, içindeki eşya alındı.

Kaza nedeniyle kara yolunun trafik ulaşımına kapandığını belirten Bulgar yetkililer, Türkiye’ye gitmek isteyen gurbetçileri, Svilengrad kasabası üzerinden geçiş yapmaları için yönlendiriyor. (A.A) 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.