BUGÜN 10 KASIM

ABONE OL
20:22 - 09/11/2022 20:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

                                                                       

Bugün imparatorluğun, dağılmış yıkılmış küllerinden bir Ulus Devlet yaratan, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük devrimcisi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılış günüdür.

Bugün imparatorluğun, dağılmış yıkılmış küllerinden bir Ulus Devlet yaratan dünyanın gelmiş geçmiş en büyük devrimcisi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılış günüdür.

Bugün Dünyanın her yerinde aydınlık Türkiye’den yana olanlar Atatürk üzerine sözler söyleyecekler, törenler düzenleyeceklerdir.

Türkiye’de onun devrimlerine inanan, her geçen gün onu özlemle anan, arayan her etnik kökenden Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı saat dokuzu beş geçe onu saygı duruşunda minnetle anacaktır.
Takiyyeciler ise Anıtkabir’e gidecek, orada istemeseler de sap gibi duracaklardır.

Resimlerini, Türkiye Cumhuriyeti simgesini namertçe bahanelerle kaldırdıklarına kılıf arayacaklardır.

Biz tehlikenin farkındaydık.

Her geçen gün Kurtuluştan kalan ihanet artıkları adım adım onun devrimlerini, eserlerini, ilkelerini ortadan kaldırmaya kalkışacaklarını biliyorduk.

Çünkü bu ihanet ortakları halkın aydınlanmasından, demokrasiden, bilimden, çağdaşlıklardan yarasaların ışıktan korktukları kadar korktuklarının bilincindeydik.

Bu korku ve düşmanlık yeni de başlamadı.

Menemen de Kubilay’ın başını kör bıçakla kesen caniler.

Sivas’ta, Çorum’da, Maraş’ta insanları yakan canilerin ortaklığı sürmektedir.

Güneydoğu’da Musul sorununu baltalamak isteyen emperyalizmin maşaları Şeyh Saitler, her kılıkta ve kimlikte fırsat kollayıcılar hep aydınlanmayı karartma girişiminde bulunmuşlardır.

TSK’dan, laiklik düşmanı oldukları için atılanlar AKP iktidarının ve çöl bedevilerinin sadakasıyla beslenirken, kurdukları ihanet örgütü ASDER ile İstanbul’un başkent, dilinin Arapça olacağı ASRİKA Devleti anayasasını hazırladıklarını ilan etmelerine rağmen Cumhuriyeti korumakla görevli Cumhuriyet Savcıları saraydan gelecek komutu beklemektedirler.

Koltuğu uğruna Erdoğan’a biat ederken, Öcalan’ı kutsayan Devlet Bahçeli, Öcalan’a ters düşen HDPyi bile kutsama noktasına geldiğini bile ilan etti.

Dünyanın hiçbir ülkesinde bir lider ölümünden 84 yıl sonra ölüm saatinde caddede, sokakta, toplulukta saygı duruşuyla anılmaz.

Bu tavır, Türkiye’nin, Türk Vatandaşının Atasına olan vefasından, onun kendileri için ömrünü adamasının bilinciyle içten gelen sevgisinden, saygısındandır.

Bugün yine onu saygıyla minnetle anıyoruz.

Bayramları yasaklamaya çalışan AKP rozetli valilerin baskısına, polis copuna rağmen halk bayramlarını kutladı, bundan sonra da kutlayacaktır…

Bugün ülkeyi tekrar orta çağ karanlığına getirmek isteyen Osmanlıcılar, Potamyalılar, Sevr özlemcileri her türlü kirli komplolar düzenlemektedirler.

Bugün 10 Kasım 2022

Eşsiz Atatürk;

Türk Ulusu kurduğunuz cumhuriyeti koruyacak ve yükseltecektir.

Türk Gençliği, birincil görevleri olan Türk bağımsızlığını, Türk Cumhuriyetini sonsuza dek koruyacak ve savunacaklardır.

Cumhuriyeti kuranlar onu korumaya ve yaşatma görevinin bilincindedir.

Biliyoruz ki; ulusal benliğimizi koruyarak, başka devletlere asla yem olmayacağız.

Türk Gençliği, bu ülkenin evlatları olarak yorulsalar bile sizi izleyeceklerdir.

Yorulmamak üzere yürümeye karar verenler (sizin de vurguladığınız gibi) asla yorulmadan yürüyecektir.

Sizin gösterdiğiniz hedefe mutlaka ulaşacaklardır.

Mustafa Kemal Atatürk! Türk Ulusu gösterdiğin yolda, bilimi en doğru yol gösterici olarak bilerek hep ileriye yürüyecektir.

Sana söz veriyoruz: Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar ve faşistler ülkesi asla olmayacaktır.

Yıldız AKALIN

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.