BU MEMLEKET BİZİM!

ABONE OL
23:32 - 21/05/2023 23:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

AKP-FETÖ ortak iktidarı, CİA yöneticilerinin ve ABD’nin Büyükelçilerinin uzun süre inceleme ve sınama dönemi sonucu Beyaz Sarayda oluşturuldu.

Laik Türkiye Cumhuriyeti’ni örnek alan nüfus çoğunluğu Müslüman olup, emperyalizme direnen ülkelerin ‘’Arap Baharı’’ kandırmacasıyla Libya, Suriye, Irak, Mısır, Afganistan, Pakistan gibi ülkeler Türkiye desteğiyle Emperyalizmin uydusu yapılacaktı.(*1)

2002’de Merkez sağ, Sol,  Sosyal Demokratların bölünmüşlüğü yanında, gaflet içinde olmaları sonucu, meydan Müslüman Biraderler anlayışının Türkiye Temsilcisi RTE’nin partisi AKP iktidara geldi(**2).

Hem de Türkiye tarihinde ilk kez yüzde otuz beş gibi düşük bir oy oranı ile tek başına iktidara geldi.

Ama Erdoğan yargı kararıyla, değil milletvekili, muhtar bile olamayacaktı.

Devreye Beyaz sarayda ne karşılığı bilinmeyen Deniz Baykal devreye girerek Erdoğan’ın cezası Mecliste Anayasa değişikliği ile kaldırıldı, Siirt seçimleri iptal edilerek Erdoğan Siirt’ten milletvekili, sonrada başbakan oluverdi.(*** 3)

RTE, Fetullah Gülen’le birlikte dünyanın en kuvvetli ordusu sayılan TSK’nin değerli yurtsever

Komutanları, aydınları, bağımsız medyayı, yazarları, aydınları kumpaslarla Silivri zindanlarına hapsetti.

Erdoğan’ın emriyle Ordunun kozmik odasına Fetö kanalıyla bu gizli bilgileri ABD’ye verdiler.

PKK’nın Suriye kolu PYD liderinin, Irak Kürt Devleti Lideri Barzani’nin Türkiye’de önlerine kırmızı halı serilirken Kürdistan bayrakları Ayyıldız’lı Bayrağın yanında birlikte göndere çekilmişti.

Üniversite seçme sınav soruları Fetö müritlerine verilerek, halk çocuklarının okuma hakkı gasp edildi.

AKP, Beyaz Sarayda bu kirli oluşumun destekçisi, AKP Genel Başkanı Erdoğan bu BOP projesinin Eş Başkanı olduğunu meydanlarda öğünerek anlatmıştı.

Bu ülkelerde Müslümanlar bir birini öldürürken Erdoğan ABD askerleri için dua ediyordu!

Bu kutsal İttifak, Gülen tarafından Erdoğan ailesi ve yandaşlarının yolsuzluklarını kanıtlarıyla kamuoyuyla paylaşması üzerine ortaklık bozuldu.

15 Temmuz Kontrollü Darbe sürecinden sonra darbenin TBMM araştırma raporu AKP’nin FETÖ ayağı ortaya çıkmasın diye yayınlanmadı.

FETÖ’nün yerini MHP ve Devlet Bahçeli ve ENSAR, İSMAİLAĞA, MENZİL, İSKENDER PAŞA Tarikatları ve Fetö’den itirafçı imamlar aldı,

AKP il, ilçe yöneticisi avukatların alelacele olagelen kurallar dışı yöntemlerle hakim ve savcı olarak atanmaları yanında, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay’a atanan yeteneksiz AKP kimlikli hakimler, Devletin Valileri, Kaymakamları parti görevlisi oldular.

Zorda kaldıklarında Öcalan’ın mektubunu Bahçeli bayrak gibi sallarken, kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan TRT’de AKP’ye oy çağrısı yaparken:

Devletin Cumhurbaşkanı Makamında olan, tarafsız olacağına namusu ve şerefi üzerine yemin etmişken, PKK’nın öldürmek için pusu kurduğu ve koruması katledilen Kemal Kılıçdaroğlu’nu PKK ile işbirliği suçlamasından daha iğrenç bir tutumla:

Montaj resim ve seslendirmelerle Kılıçdaroğlu’nu Kandil’deki teröristlerin alkışladığı Kılıçdaroğlu videoları ile bir dönemler: ‘’Hedefe ulaşmak için papaz elbisesi giyerim’’ çizginin ötesine geçerek devlet adamlığının ötesinde bir tutuma gelmesi iktidarı dürüst yollarla alamayacağı korkusundadır.

Ayyıldız’lı Bayrağı reddeden, Anayasanın değiştirilemez maddelerini değiştirme koşuluyla AKP himayesinde korkunç cinayetlerin işkenceci terör örgütü Hizbullah’ın siyasal partisi HÜDA-PAR’ı tercih etmesinin nedeni iktidardan düşme korkusundandır.

On milyon sığınmacıyı Türkiye’de tutma karşılığı ikiyüzlü batının desteğini alması yanında bu sığınmacıların Anayasaya, sığınmacı yasalarına aykırı ne kadarının TC Vatandaşı yaptırıldığı ve onların oylarının katkısıyla iktidarda kalmayı düşünen AKP ve yandaşlarını bir tarafa koymak haksızlıktır.

Hırsızı, soyguncuyu, uyuşturucu baronlarına

Ahlaksızlığı ‘’bir defadan bir şey olmaz’’ diye savunanlara

AKP Militanları gibi görev yapan valileri, kaymakamları

Camide AKP ve vatana ihanetin propagandası yapan imamlara

Muhalefete saldıran holiganları koruyan emniyet görevlilerine

Karşı aklımızla, bilgimizle, Laik Cumhuriyete sahip çıkalım.

Kılıçdaroğlu’nu seçim güvenliğini sağlayamıyor diye eleştiren sözde tuzu kuru muhalifleri

Ciddiye almayın

Bu memleket bizim!

28 Mayısta, bu iktidarı oylarımızla, yasal yollarla sandığa gömmek için

Var gücümüzle kendi oyumuz yanında, konuyu, komşuyu sandığa götürmeye odaklanalım.

Söz konusu vatansa

Gerisi …..!

Yıldız AKALIN

 

(*1) Libya, Suriye, Irak, Mısır, Afganistan, Pakistan Mısır Türkiye’nin katkısıyla

(**2) 1926 Yılında Mısır’da Emperyalizmin o dönemin lideri İngiltere tarafından El Bennan ile işbirlikçi Sevr destekçileri ve hanedan kaçaklarınca Müslüman Biraderler örgütü kuruldu.

Bu örgüt; Laik, Atatürkçü Türkiye Cumhuriyetini, Siyasal İslamist bir rejime dönüştürme göreviyle desteklenmiş ama halkın, aydınların ve TSK’nın devrim yasalarına sahip çıktıkları için iktidara gelemediler.  

(***3) Dikkat edilirse Deniz Baykal ile Devlet Bahçeli, RTE ne zaman darda kalsa onun yardımına koşmaları ikisinin de belirli yerlerden kendilerine verilen misyon olduğu kuşkusunu akla getiriyor.

 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.