BTMK depremzedeler yararına konser düzenliyor

BTMK depremzedeler yararına konser düzenliyor

ABONE OL
10:00 - 24/02/2023 10:00
BTMK depremzedeler yararına konser düzenliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin Türk Musıkisi Konservatuarı depremzedeler yararına konser düzenliyor. Berlin Türk Musıkisi Özel Konservatuarı (BTMK) Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran büyük depremde mağdur olan aileler ve çocukları yararına, gelirinin tamamı deprem bölgesine gönderilecek ‘Her Şarkı Bir Yuva’ adı altında 2 konser düzenliyor.

Berlin Türk Musikisi Konservatuvarı (BTMK) Müdüresi Halime Karademirli’nin girişimiyle (BTMK) konservatuvarın Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği hocaları ile öğrencileri, TGB Türk Sanat Müziği Korosu’nun Başkanı Fatma Akarsu ve hocası kanun sanatçısı Alaettin Demirliler’in katkılarıyla, Berlinli saz sanatçılarının eşlik edeceği ortaklaşa yardım konseri Tempelhof semtindeki UFA Fabrik salonlarında 17 Mart ve 23 Nisan tarihlerinde yapılacak.

BTMK’nın Müdüresi Halime Karademirli konu ile ilgili paylaştığı basın duyurusunda, “Ülkemizi derinden etkileyen depremin yaralarını birlikte sarmak için Berlin Türk Musikisi Konservatuarı olarak 17 Mart 2023 ve 23 Nisan 2023 tarihlerinde, tüm geliri deprem bölgesindeki çocuklara aktarılacak ‘Her Şarkı Bir Yuva’ dayanışma konserimizde sizleri de aramızda görmek isteriz.

17 Mart 2023 Cuma akşamı saat: 20:00’de ilki yapılacak olan yardım konserlerinin yeri: ‘Ufa Fabrik – Victoriastraße 10-18, 12105 Berlin’ Konserdeki Amacımız depremden etkilenen herkese umut olup, onlara yalnız olmadıklarını hatırlatmak ve birlikte güçlenerek yarınlarımıza ışık olmak. Sesimizle, müziğimizle ve sevgimizle bu anlamlı dayanışma konserimizde umuda ışık olalım.”

Halime Karademirli. Saygılarımızla, Berlin Türk Musıkisi Özel Konservatuarı.

ha-ber.com/Haber ve Fotoğraflar/ Hüseyin İşlek

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Afife çetintaş

      Harika bir organizasyon emegi ize sesinize yüreğinize sağlık sizinle olacagız

      Yanıtla
      +0
      -0