*** Bremen’in en iyi girişimcisi bir Türk

*** Bremen’in en iyi girişimcisi bir Türk

ABONE OL
14:19 - 14/03/2009 14:19
*** Bremen’in en iyi girişimcisi bir Türk
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Bremen’in en iyi girişimcisi bir Türk


Almanya’nın Bremen kentinde faaliyet gösteren Türk-Avrupa Ekonomi Forumu (TEWIFO) adlı işveren kuruluşunun verdiği en iyi girişimci ödülüne, seyahat acentesi sahibi genç Türk girişimci Bünyamin Şereflioğlu layık görüldü

2008 yılının en başarılı girişimcisi olarak seçilen Şereflioğlu’na ödülü, TEWIFO’nun Bremen Ticaret Odası binasında düzenlediği toplantı sonunda, yönetim kurulu üyesi Ahmet Can tarafından verildi.

Can, burada yaptığı konuşmada, ”En iyi girişimcide aradığımız özellik, mesleki eğitim yeri açması, Türkiye ve Avrupa arasında uyum ve iletişime katkı sağlaması. Koyduğumuz kriterler doğrultusunda yönetim kurulu olarak ödülü, öngördüğümüz vasıfları taşıyan genç girişimcimize layık gördük. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

TEWIFO, geçen yıl vermeye başladığı ilk ödülünü, başarılı iş kadını Nil Schultz’a vermişti.

Şereflioğlu da, ikinci kez bir girişimci ödülü aldığını ve bundan çok gururlandığını belirterek, ”Beni, yaptığım işlerin iyi olduğu yönünde teşvik eden bu ödüle layık gören TEWIFO yetkililerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Girişimcilere iş kurmalarında yardımcı olan ”B.E.G.I.N” adlı kuruluş tarafından daha önce yılın girişimci ödülünü alan ve ”Trio Reise” adlı seyahat acentaları zincirine sahip olan Şereflioğlu’nun, Bremen havaalanında 5 şubesi bulunuyor.


(A.A) Evren AYDEMİR – Birol TAN  

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.