Bremen’deki yangında yaralanan 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bremen’deki yangında yaralanan 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

ABONE OL
23:07 - 20/05/2025 23:07
Bremen’deki yangında yaralanan 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İlhan Baba/BREMEN

Almanya’nın Bremen kentinde bir döner dükkanında çıkan yangında ağır yaralanan 5 yaşındaki kız çocuğu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Almanya’nın Bremen kenti, Neustadt semtinde bir döner dükkanında, cuma günü çıkan yangında, aralarında 5 yaşındaki kız çocuğunun da bulunduğu 4 kişi yaralandı. Olayda yaralanan, küçük kızın yanı sıra 38 yaşındaki annesi ve 60 yaşındaki büyükannesi ile bir dönerci çalışanı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Polis sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre, yangında ağır yaralanan 5 yaşındaki kız çocuğu, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, yaralı anne ile döner dükkânı çalışanı bir kişinin durumunun ağır olduğunu bildirdi.

Olayda, dükkânda bulunan bir başka kişinin, itfaiye ekipleri gelmeden kendi imkanlarıyla dışarı çıkmayı başardığı aktarıldı.

Yangının nedeni araştırılıyor

Polis yetkilileri, yangının çıkış sebebinin hala belirsiz olduğunu, konunun araştırıldığını bildirdi. Kundaklama veya kasıtlı eyleme dair herhangi bir bulguya rastlanmadığı belirtildi.

Yangında, döner dükkânı tamamen küle döndü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP