*** Birmingham’dan Kayserispor’a

*** Birmingham’dan Kayserispor’a

ABONE OL
18:39 - 21/07/2009 18:39
*** Birmingham’dan Kayserispor’a
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Birmingham’dan Kayserispor’a


Kayserispor, İngiltere’nin Birmingham takımından, Almanya genç milli takımında da forma giyen Semih Aydilek’i renklerine bağladı

Hollanda’da kamp yapan sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, İngiltere Premier Lig takımlarından Birmingham’da forma giyen 20 yaşındaki Semih Aydilek ile anlaştıklarını belirtti.

Genç oyuncunun Almanya genç milli takımında da oynadığını ve daha sonra Almanya’dan İngiltere’ye transfer olduğunu ifade eden Hurma, genç yetenekleri takıma kazandırmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Kayserispor’un birçok genç yetenekle kadrosunu güçlendirerek geleceğe yatırım yaptığını vurgulayan Hurma, yabancı santrfor arayışlarını sürdürdüklerini bildirdi.

Sarı-kırmızılı ekip ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Semih Aydilek, Hollanda kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı.

Kayserispor gibi güçlü bir takıma katıldığı için mutlu olduğunu belirten genç oyuncu, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını dile getirdi.


(A.A) 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.