Bir Türk Günü daha geliyor

Bir Türk Günü daha geliyor

ABONE OL
23:48 - 08/08/2019 23:48
Bir Türk Günü daha geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

SÖZLEŞME İMZALANDI

Berlin Oberliga temsilcimiz Türkiyemspor’ un yeni yönetimi, Türkiyemspor’a gelecek sezonda yeni sponsor ve reklam kazandýrmak için ALKO Tanıtım ve Reklam Şirketi yöneticileri Birsel Altan ve Werner Scheıbe ile el sıkıştı. Türkiyemspor’un yeni başkanı Celal Bingöl, Asbaşkan İbrahim Taşyumruk ve başkan yardımcısı Ulvi Yağan‘ın hazır bulunduğu toplantıda Berlin’in en köklü Türk futbol kulübü için hayata geçirilecek tanıtım ataklarının ayrıntıları konuşuldu.

Türkiyemspor adına başkan Celal Bingöl ile ALKO şirketi adına Birsel Altan, mavi beyazlı kulübün tanıtımı, sponsor ve reklam işleriyle ilgili altı aylık bir sözleşmeye imza attılar.

turkuya.jpg"TANITIMI PROFESYONEL ELLERE TESLİM EDİYORUZ!"
Türkiyemspor’un tüm reklam çalışmaları için ciddi bir sözleşmeye imza attıklarını belirten başkan Bingöl, "ALKO Ajansı gelecek sezon hem Türkiyemspor tanıtımını yapacak hem sponsor ve reklam bulacak hem de önemli maçlarımız için şenlik düzenleyecek" dedi. Asbaşkan İbrahim Taşyumruk ve Başkan Yardımcısı Ulvi Yağan, kulüp yöneticiliğinin yanısıra tanıtım ve reklam işleri ile uğraşmanın zorluklarına dikkat çekerek bu işin profesyonel ellere bırakılması gerektiğini vurguladılar. Türkiyemspor Yönetim Kurulu üyeleri "ALKO Ajansı ile ileriye yönelik çalşmalar konusunda fikir birliğine vardık. Önce bir altı aylık sözleşmeye karar verdik. Çalışmalar bizim istediğiz gibi gider ve her iki tarafı da memnun kalırsa daha uzun süreli çalışabiliriz" diye konuştularTürkiyemspor yöneticileri, " ALKO Ajansı, bize ilk iş olarak 11 Ağustos 2007 tarhinde Hertha BSC’ye karşı Katzbach sahasında oynayacağımız zor lig maçı öncesi "Türk Günü İenliği" düzenleyecekler. Bu karşılaşmaya tüm vatandaşlarımızı şimdiden davet ediyoruz" dediler.
turkugrup1.jpg

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.