Bill Gates’e göre iş seyahatleri yüzde 50 azalacak

Bill Gates’e göre iş seyahatleri yüzde 50 azalacak

ABONE OL
15:17 - 25/11/2020 15:17
Bill Gates’e göre iş seyahatleri yüzde 50 azalacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bill Gates ayrıca “çalıştığımız ofislerede eskiye nazaran daha az gideceğiz ve sadece yılda bir kaç iş seyahatine çıkacağız” dedi.

Gates tahmininde haklı olabilir, çünkü korona krizinin tetiklediği iç ofis eğilimi uzun vadede dünya ekonomisini değiştireceğine dair gelen sinyaller ve veriler arttı.

Yönetim danışmanlığı şirketi Deloitte tarafından ‘Korana’nın şirketler üzerinde uzun vadeli etkileri’ üzerine yapılan ankette: CFO’ların yüzde 66’sı şunları söyledi: “Uzaktan çalışma imkanlarını gelecek için artık daha fazla planlıyoruz, ilk başta uzaktan çalışma bir yatırım gerektirsede ilerisi için daha kârlı olacağına inanıyoruz, ayrıca uzaktan çalışmanın artması nedeniyle siber korumamızı büyük ölçüde genişletiyoruz”.

Öte yandan şirketler pahalı ofis giderlerinden kurtuluyorlar: Ankete katılan CFO’ların yüzde 37’si, “Ev ofis sayısının artması nedeniyle gelecekte ofis alanımızı azaltmayı planlıyoruz” dedi.

Silikon Vadisi’nin duayeni Phil Libin, video konferanslarının ileride dahada geliştirileceği ve korona pandemisi sona ersede günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası olarak kalacağını, aynı zamanda teknolojinin olanaklarının da çalışma şeklimizi değiştireceğine inandığını söyledi .

Teknoloji piyasaları şu an çok hareketli

Yeniliklere ve çılgın sistemlere hazır olun.

Hızla gelişen video konferans pazarının diğer ürünlerinin yanında trend, Zoom veya Google Meet gibi video konferans uygulamalarında arka planı ve ortamı kişiselleştirmek için sayısız yeniliğin zaman içersinde artacağı bekleniyor .

Öbür tarafta sanal odalarda gerçek odalardan daha fazla zaman geçirenler için kişiselleştirilmiş çalışma odası dekorasyon ürünleride yeni bir alt sektör oluşturması bekleniyor.

Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen Bill Gates’e göre iş seyahatleri kalıcı olarak yüzde 50 azalacak haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Bill Gates’e göre iş seyahatleri kalıcı olarak yüzde 50 azalacak haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Bill Gates’e göre iş seyahatleri kalıcı olarak yüzde 50 azalacak haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.