“Biden Putin’e Sert Mesajlar Verecek”

“Biden Putin’e Sert Mesajlar Verecek”

ABONE OL
13:11 - 14/06/2021 13:11
“Biden Putin’e Sert Mesajlar Verecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ABD Başkanı Joe Biden’ın Rusya lideri Vladimir Putin’le yapacağı görüşmede sert mesajlar vereceğini söyledi. Johnson ayrıca İngiltere ve Rusya arasındaki ilişkilerin de gelişmeye ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

G7 Liderler Zirvesi öncesi ve sırasında ABD Başkanı Joe Biden’la biraraya gelene İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bu hafta Rusya lideri Putin’le görüşecek olan Biden’ın Putin’e sert mesajlar vereceğini söyledi.

Johnson açıklamasında “Rusya’yla ilişkilerin gelişmesini umuyorum. Ama korkarım bu İngiltere için şu aşamada biraz uzak bir nokta. Başkan Biden’ın,önümüzdeki günlerde Başkan Putin’le yapacağı görüşmede sert mesajlar vereceğini biliyorum” dedi.

Biden’ın Putin’le yapacağı görüşmede Rusya’nın arkasında olduğuna inanılan ABD’ye yönelik siber saldırılar, Rusya’nın Ukrayna politikası ve Suriye gibi konuları masaya getireceği biliniyor.

VOA tarafından geçilen “Biden Putin’e Sert Mesajlar Verecek” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Biden Putin’e Sert Mesajlar Verecek” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Biden Putin’e Sert Mesajlar Verecek” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.