Berlinli Türkler TDU`da bayramlaştı

Berlinli Türkler TDU`da bayramlaştı

ABONE OL
02:33 - 09/08/2019 02:33
Berlinli Türkler TDU`da bayramlaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TDU`da düzenlenen bayramlaşma törenine Berlin T.C. Büyükelçi Müsteşarı Ufuk Gezer, Berlin T.C. Başkonsolos Mustafa Çelik, Berlin Parlamentosunun CDU Partibaskani Burkard Dregger, CHP Konya eski Milletvekili Atilla Kart, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TDU Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Kaplan yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi:

“Berlin T.C. Büyükelçi Müsteşarı Sayın Ufuk Gezer, Berlin T.C. Başkonsolos Sayın Mustafa Çelik, Berlin Parlamentosunun CDU Parti başkanı, Eski CHP Konya Milletvekili Sayın Atilla Kart, Almanya Parlamentosunun Değerli Milletvekilleri, Sivil toplumun Örgütlerinin Değerli Başkanları ve Yöneticileri, Değerli Basın Mensupları, TDU´nun değerli Üyeleri, değerli Misafirler TDU yönetim Kurulu adına hepinize hoş geldiniz der, iyi Bayramlar diler Saygılarımı sunarım.

Ramazan Bayramı tüm insanlar birbirine daha çok yaklaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin, tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün.

Bugün sevinç günü. Kederlerin bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramı’nı doya doya kutlayalım.

Hepinize geldiğiniz için çok Teşekkür eder Tekrar iyi bayramlar dilerim.”

Berlin T.C. Büyükelçi Müsteşarı Ufuk Gezer ise yaptığı konuşmada, TDU ve benzeri işveren derneklerinin Almanya`da hem Türk hem de Alman ekonomisine yaptıkları katkıları altını çizerek, işverenlerin Türk toplumunun birlikte ve dayanışma içinde olmasını sağlayan kurumlar olduğuna işaret etti.

Bayramın önemine dikkat çeken kutlayan Büyükelçi Müsteşarı Ufuk Gezer Berlinli Türklerin bayramını kutladı.

ha-ber.com/M. Sefa Doğanay

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.