Berlinli Dönerciler bilgilendirme toplantısı

Berlinli Dönerciler bilgilendirme toplantısı

ABONE OL
19:19 - 01/11/2019 19:19
Berlinli Dönerciler bilgilendirme toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupa Türk Döner İmalatçıları Derneği Yöneticileri son haftalarda basında çıkan Alman firması “Wilke”nin üretmiş olduğu et ürünlerini kapsayan, “Listeria- monocylogenes” bakterileri hakkında bilgi vermek, başta et ürünlerinde olmak üzere, tüm gıda maddelerinde yayılımı tehlikesi konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Berlin Brandenburg Türk Alman İşverenleri Birliği TDU`da düzenlenen toplantıya Avrupa Türk Döner İmalatçıları Derneği ATDID Yönetim Kurulu Başkanı Yük. Gıda Müh. Gürsel Ülber, Başkan Yardımcısı Mehmet Özkan, Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Kaplan, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Aslan Çiçek, ATDID Üyesi Mehmet Çam ve Ülber Fool Şirketinde Alper Ülber katıldılar.

TDU’da düzenlenen bilgilendirme toplantısında Dr. Aslan Çiçek, son zamanlarda basında duyduğunuz gibi Listeria bakterileri skandal oldu. Gıda skandalı sucuk ve wurst ürünlerini kapsadı.

Firma “Wilke” bu ürünlerde bazı insanların hayatlarını kaybettikleri haberleri söylendi. Yetkililer bu firmayı kontrol altına alarak 300 ton et mamulü ürünlerin imha edildiği dile getiriliyor

Dönerciler olarak biz de bugün yapacağımız toplantı da bu bakterilerin dönerde de çıkma olanağına karşın buna çok dikkat edilmesi gerektiğine bilhassa temizliğe ve ürünlerini sıkı kontrol altına almalar için bu semineri düzenledikleri dile getirildi.

ha-ber.com/Orhan Önaldı

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.