Berlin`den İmamoğlu'na maddi destek

Berlin`den İmamoğlu'na maddi destek

ABONE OL
00:04 - 09/08/2019 00:04
Berlin`den İmamoğlu'na maddi destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin CHP Birliği Başkanı Kenan Kolat, yönetim kurulu üyeleri aldıkları kararla Ekrem İmamoğlu’na Berlin’de destek çıkarak büyük katılımlı kampanya başlatarak ilk elden 7.410 Euro ‘yu Kreuzberg İş bankası Şubesi’nden gönderdiler.

ha-ber.com‘a açıklamada bulunan CHP Berlin Birliği Başkanı Kenan Kolat, “Türkiye’de haksız yere yenilenmesine karar verilen seçimleri yeniden alacağız. Bu haksızlığa karşı seçimleri çok daha açık ve büyük farkla alacağız. Bu defa hile hurda da yaptırmayacağız.

Bugünkü ilk kampanyamızda 7.410 Euro ‘yu yönetim kurulu ile birlikte Kreuzberg İş bankası yoluyla havale ettik. Bundan sonra yine değişik günlerde daha geniş kapsamlı kampanya ile etkinliklerimiz devam edecek. Buradaki birçok dernek sivil toplum kuruluşları yanı sıra işadamlarımızı da kampanya ya dahil ederek büyük bir meblağ toplayacağımızı ümit ediyoruz.

Gerçekten Ekrem İmamoğlu’na büyük bir haksızlık ve adaletsizlik yapıldı. İstanbul halkı, bu haksızlığa karşı gereğini yapacaktır.

Türkiye ye demokrasinin yeniden gelebilmesi için bizlerin var gücümüzle çalışıp yardım etmemiz ve o eski günlerimize dönmemiz gerekiyor” dedi.

ha-ber.com/Orhan Önaldı

Fotoğraflar: Mustafa Temel

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.