Berlin`de Türkler arasında silahlı çatışma, bir ölü dört yaralı

Berlin`de Türkler arasında silahlı çatışma, bir ölü dört yaralı

ABONE OL
23:57 - 15/02/2020 23:57
Berlin`de Türkler arasında silahlı çatışma, bir ölü dört yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin`de Türkler arasında silahlı çatışma, bir ölü dört yaralı.

Almanya’nı başkenti Berlin Tempodrum`da sahne alan Güldür Güldür Show bitiminde Tempodrum önünde  çıkan silahlı saldırı sonunda bir kişi öldü, dört kişi ağır yaralandı. Güldür Güldür Show Berlin oragnizatörü AF-Medya GmbH sahibi Ali Fidan`ın verdiği bilgilere göre olayın oyun ve seyircisi ile alakası olmadığı ortaya çıktı.

Almanya’nın başkenti Berlin`de sahne alan “Güldür Güldür” şov gösterisi sonunda gösterinin gerçekleştiği Tempodrum binası önünde silahlı bir çatışma çıktı. Bir kişi hayatını kaybetti, dört kişi ağır yaralı.

Cuma akşamı geç saatlerde Tempodrom’un önünde çıkan silahlı çatışmada Türk olduğu tahmin edilen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti, diğer dört kişi de ağır yaralandı.

Çatışma Tempodrum binasının önünde saat 23.00 civarında gerçekleşti. Olayda bir kişi ölümcül şekilde yaralandı. Kurtarma ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kimliği açıklanmayan ve Türk olduğu tahmin edilen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti ve dört kişi de ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırıldı.

Olay yerinde hafif yara alan insanlar ise sağlık ekipleri tarafında ayaktan tedavi altına alındılar.

Görgü tanıklarının ifadesine göre üzerlerine siyah elbise giymiş olan yaklaşık on beş kişilik bir gurup ile Güldür Güldür Show gösterisinde çıkan bir gurup arasında başlayan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Silahlı çatışma sonucu bir kişi hayatını olay yerinde kaybederken, ağır yaralı olan dört kişi de hastahaneye kaldırıldı.

Kısa bir süre sonra olay yerine gelen güvenlik güçleri Tempodrom’un etrafındaki alanı büyük ölçüde kordon altına alarak, incelemeler başladı.

Yüzlerce polis memuru olay yerinin güvenliğini sağlamak için makineli tüfekler kullandı.

Cinayet ekibi soruşturmayı devraldı. Polis, olayın arka planında ne yattığının  henüz belli olmadığını belirterek, açıklama yapmadı.

ha-ber.com/Mustafa Temel
Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.