Berlin’de Eski Dostlar Korusu çalışmalarını sürdürüyor

Berlin’de Eski Dostlar Korusu çalışmalarını sürdürüyor

ABONE OL
19:44 - 21/02/2020 19:44
Berlin’de Eski Dostlar Korusu çalışmalarını sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türk Sanat Müziği alanında çalışmalarını sürdüren Eski Dostlar Türk Müziği Derneği ha-ber.com’u konuk etti. ha-ber.com ailesi Orhan Önaldı, M. Sefa Doğanay, Mustafa Temel, Onur Doğanay olarak bu nazik davete icabet edip müzik çalışmalarına büyük bir zevk, sevinç ve coşkuyla eşlik ettik.

2018 yılının Haziran ayında çalışmalarına başlayıp bir koro oluşturan dernek, her hafta Salı ve Pazar günleri düzenli olarak çalışmalarına devam ediyor. 2019 Şubat’ında Sıddık Doğan’ın öncülük ettiği türkü grubu “Türkü Pınarı” ile birlikte bir konser gerçekleştirirken, önümüzdeki Şubat ayında ise ikinci konserini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Dernek çalışmalarına öncülük eden Ergün Sivil, Eylül 2019’da dernek başvurusunu gerçekleştirdiklerini ve kurumun şu anda koro çalışmalarına katılan 20 üyesi bulunduğunu kaydetti.

Dernek yönetim kurulu Nebahat Sırmalı, Kiraz Akyar, İhsan Sırmalı, Melih Kesal, Ergün Sivil’den oluşurken, müzik çalışmalarının şefliğini değerli ve tecrübeli müzik hocası Hüdai Erdem üstleniyor. Katılımcılar, müzikal teorik ve pratik bilgilerini Hüdai Erdem’den edinme olanağı buluyorlar.

Eski Dostlar Türk Müziği Derneği, kendilerine katılmak isteyen Türk Sanat Müziği dostlarını bekliyor.

ha-ber.com/ Mustafa Temel/Berlin

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.