Berlin'de başarılı öğrencilere ödül

Berlin'de başarılı öğrencilere ödül

ABONE OL
10:06 - 01/03/2019 10:06
Berlin'de başarılı öğrencilere ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Eğitimin önemine vurgu yapılması ve “Gymnasium” (Lise) seviyesinde eğitimin teşvik edilmesi amacıyla Berlin Başkonsolosluğu tarafından her yıl “Gymnasium”u en yüksek notla bitiren Türk öğrencilere ödül veriliyor.  
 
Bu yıl da Leonardo Da Vinci Gymnasium’u 1.4 not ortalaması ile bitiren Tayyip Emre Kehribar ve Hermann Hesse Gymnasium’u 1.3 not ortalaması ile bitiren Firdevs Şahin Berlin Başkonsolosluğu’nda aileleriyle birlikte konuk edildi ve ödüllerini aldı.
 
Tayyip Emre Kehribar öğrenimin hayatını Hamburg Üniverstesi Tıp Fakültesi’nde, Firdevs Şahin ise Berlin FU Diş Hekimliği’nde sürdürecek.
 
Konsoloslukta gerçekleştirilen ödül töreninde Berlin Başkonsolosu Mustafa Çelik yapmış olduğu kısa konuşmasında, “Türk gençlerimizin eğitimde bu kadar başarılı olmaları bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Burada ailelerin göstermiş oldukları katkı ve destek tabi ki takdire şayan bir durum. Önümüzdeki dönemlerde de aynı başarıyla daha iyi yerlere gelmeleri temennisi ile her iki öğrencimizi aileleriyle birlikte kutluyorum” dedi.

ha-ber.com/Orhan Önaldı/Berlin
 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.