Berlin Türk Çağdaş Musiki Topluluğu harika bir konsere hazırlanıyor

Berlin Türk Çağdaş Musiki Topluluğu harika bir konsere hazırlanıyor

ABONE OL
00:30 - 25/02/2020 00:30
Berlin Türk Çağdaş Musiki Topluluğu harika bir konsere hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bekir Timuçin Özütok yönetimindeki Berlin Türk Çağdaş Musiki Topluluğu, 7 Mart2020 ünü verecekleri konser için harıl harıl çalışıyor.

25 Kişiden oluşan ve Yönetiminde Asuman Yeşiltepe, Aslı Dinler, Adnan Taktak, Füsun Yılmazer’in bulunduğu grup, 2017’de kuruldu.

Berlin`de 4. Konserini 7 Mart’ın 2020 verecek olan grup üyelerinin birkaç farklı yönü var. Müzikleri kadar, giydikleri kostümlerle de dikkat çeken Berlin Türk Çağdaş Musiki Topluluğu, amatör ruhu, profesyonel anlayışla dinleyenlere sunuyor.

Güzel sesleri de bünyesinde barındıran grubu dinlemek için mutlaka 7 Mart 2020 tarihinde konser salonunda olmanızı tavsiye ediyoruz.

Berlin Türk Çağdaş Musiki Topluluğu Başkanı ve Koro Şefi Bekir Timuçin Özütok ha-ber.com`a verdiği özel demeçte, “Değerli Müzik ve Sanat Sever dostlarımız. Biliyorsunuz ki Berlin Türk Çağdaş Musiki Topluluğu olarak sizlerle beraber birbirinden güzel 3 büyük konser verdik ve başardık. Her sene değişik konseptle geldik ve çağdaş olduğumuzu gösterdik. Gerek yazdığım notalarla gerekse kurduğum saz heyeti ve repertuarla.  Berlin Türk Çağdaş Musiki Topluluğu olarak her tür müziği yapabileceğimizi gösterdik. Ancak bu sene özümüze inip Koromuzla Türk Sanat Müziğini de yapa bileceğimizi ve sizler eşliğinde tek yürek olup hep birlikte şarkılarımıza bir ağızdan Meşk ederek güzel ve keyifli bir akşam hazırladık. Konserlerde fazla duymadığınız ama yıllardan belli beklediğiniz bir repertuar ve konser akşamı olacak. Bizler siz saygı değer dostlarımıza inandık ve 7 Mart 2020 de beraber olmak istiyoruz. Siz de bizlerle beraber olmak istiyorsanız, sizleri sevgi ve saygı ile bekliyoruz. Bu konser kaçmaz çünkü harika ve muhteşem bir konser akşamı olacak” dedi.

İŞTE SOLİSTLER

Leyla Kırıktaş, Esma Eser, Asli Dinler, Asuman Yeşiltepe, Aysun Yılmazer, Selda Özdemir, Yeliz Sanar, Arzu Deniz, Gülşah Sert, Muhterem Cen, Bilsen Turgut, Eda Güvençli, Keziban Akgün, Emine Nazlı Çallı ve Türkiye`den ünlü bir sürpriz sanatçı.

Konser, 7 Mart 2020 tarihinde, Eichborndamm 213. 13437 Berlin adresindeki Ernst Reuter Saal`da saat 19:00 gerçekleşecek.

ha-ber.com/Fotoğraflar: Sadık Karslı

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.