Berlin TDU’dan İzmir’e Taziye Mesajı

Berlin TDU’dan İzmir’e Taziye Mesajı

ABONE OL
23:58 - 03/11/2020 23:58
Berlin TDU’dan İzmir’e Taziye Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türk Alman İşverenler Birliği TDU, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer taziye mesajı gönderdi.

Türkiye İzmir Depremi sonrası yaralarını sararken, Berlin’den İşverenler Birliği (TDU) taziye mesajı yayınladı. Taziye mesajı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e TDU başkanı Remzi Kaplan imzası ile yazıldı. Taziye mesajında şu açıklamalarda bulunuldu.

TDU Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Kaplan taziye mesajında şöyle dedi:

“Değerli Başkan, önceki gün İzmir’de meydana gelen, merkez üssü Seferihisar olan 6,9 büyüklüğündeki depremi Türk-Alman İşverenler Birliği Almanya (TDU) olarak büyük bir üzüntü içinde yakinen takip etmekteyiz.

Sayın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,

Değerli Başkan, önceki gün İzmir’de meydana gelen, merkez üssü Seferihisar olan 6,9 büyüklüğündeki depremi Türk-Alman İşverenler Birliği Almanya (TDU) olarak büyük bir üzüntü içinde yakinen takip etmekteyiz.

Şahsınızda depremde hayatını kaybeden insanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Afette yaralanan, zarar gören, hayatlarını sokakta geçirmek zorunda kalan, mağdur olan İzmirliler ‘ede geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acılarını paylaşır, düşüncelerimizle yanlarında olduğumuzu vurgularız.

Sayın Başkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak depremle birlikte enkaz altında kalanların kurtarılması, yaraların sarılması, sokakta kalan depremzedelerin hayatını kolaylaştıracak önlemlerin alınması konusunda süratli, titiz, kapsamlı ve koordineli çalışmalarınızı, çabalarınızı takdir ve hayranlıkla karşılıyoruz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak yürüttüğünüz bu örnek çalışmalara Türk-Alman İşverenler Birliği Almanya olarak, imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği ve yardımı yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.

Bugüne kadar Büyükşehir Belediyenizle ile olan iyi ilişkilerimizin bu zor günlerde de devam etmesi dileğiyle, çalışmalarınızda başarılar diler, İzmir halkının acılarını tekrar paylaşır, yanlarında olduğumuzu bir kere daha bildiririz.

Sağlıklı kalınız

Saygılarımızla

Remzi Kaplan

TDU Yönetim Kurulu Başkanı”

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.