Berlin Filarmoni’de Türkiye’deki depremzedeler yararına yarın konser verilecek

Berlin Filarmoni’de Türkiye’deki depremzedeler yararına yarın konser verilecek

ABONE OL
14:27 - 28/02/2023 14:27
Berlin Filarmoni’de Türkiye’deki depremzedeler yararına yarın konser verilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Tanınmış müzisyenler Anna Fedorova ve Benedict Kloeckner, yarın Berlin Filarmoni’de Türkiye’deki depremzedeler yararına verecekleri konsere herkesi beklediklerini söyledi.

Türkiye sahnelerinin düzenli konukları olan ve ülkeyle güçlü bağları bulunan Kloeckner ve Fedorova, AA muhabirine, Berlin Filarmoni’de yarın verecekleri konserle ilgili açıklamada bulundu.

Kloeckner ve Fedorova, Türkiye’yi çok sevdiklerini ve verecekleri konserle depremzedelere destek olmak için özel bir katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.

Kloeckner, “Türkiye’de meydana gelen bu korkunç felaket karşısında şok olduk. Depremzedelerle derin bağlarımız olduğunu hissediyoruz özellikle Türkiye’yi çok seviyoruz ve orada birçok yakın dostumuz var. Bu konserle oradaki insanlara destek olmak için özel bir katkıda bulunmak istiyoruz. Herkesi bu konserimize bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Berlin Filarmoni sahnesinde yarın gerçekleştirilecek konserde, Türk besteci Kaan Bulak’ın depremzedeler için yazdığı “Sessizlik” adlı eserinin dünya prömiyerinin yanı sıra Beethoven, Schubert ve Brahms’ın çello sonatlarından bazıları da yer alacak.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Mert

      Asrın Katliam Partisi = AKP
      Allah’la Kandıran Parti = AKP
      Adaletsiz Kahrolası Parti = AKP
      Ahlaksız Kahpe Parti = AKP
      —–https://www.youtube.com/watch?v=n4e3sAFOPn8—–

      Yanıtla
      +0
      -0