Berlin Cemevi’nde genel kurul heyecanı

Berlin Cemevi’nde genel kurul heyecanı

ABONE OL
23:39 - 26/11/2019 23:39
Berlin Cemevi’nde genel kurul heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin Alevi Toplumu-Cemevi (BAT-Cemevi) gerçekleştirdiği 17. Genel Kurul’la yeni dönem için görev yapacak adayları belirledi.

24 Kasım Pazar saat 11:00’de Villa Müzikhol’de düzenlenen genel kurula yoğun bir katılım gerçekleşti. Alevilik yolunda yaşamını yitiren canlarımız anısına bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan genel kurulda Divan Başkanlığını Erdal Çağlar yaparken, Filiz Çağlar Selçuk ve Sonay Ataç ise Divan Kurulu Üyeliği yaptı.

Bu genel kurulda iki yıl boyunca görev üstlenecek olan yönetim, denetleme ve onur kurulu ile Avrupa Alevi Birlikleri Federasyonu (AABF) delegeleri seçimi yapıldı.

Cemevi Yönetim Kurulu için, Asiye Atakan Şenkaya, Yûksel Özdemir, İsmail Erol, Pınar Özgül, Azime Tazegül, Seyitali Dikmen, Mürteza Görer ve Numan Emre listeye seçildi.

Denetleme Kurulu listesine ise; Haydar Narin, Halit Büyükgöl, Adalet Fırat listeye seçilirken, Onur Kurulu listesine de; Battal Akdağ, Haris Şahin, Kazım İnce seçildi.

AABF Delege listesine ise şu isimler girdi: Hasan Doğan, Erdal Çağlar, Yüksel Özdemir, Musa Gönül, Haydar Selçuk, Ercan Yıldız, Sonay Ataç, Metin Mat, Halit Büyükgöl, Numan Emre, İbrahim Emre, Demet Kılıç.

Önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan yeni seçilmişler düzenlenecek toplantı ile kendi aralarında görev dağılımlarını gerçekleştirecek.

HABER: BAT-Cemevi Basın Ofisi

Fotoğraflar: Ulaş Yunus Tosun

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.