Beauty Akademy Meslek edindiriyor

Beauty Akademy Meslek edindiriyor

ABONE OL
23:02 - 30/11/2020 23:02
Beauty Akademy Meslek edindiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’da Duisburg kentindeki Averdunk Center’de Güzellik ve Kozmetik Akademisi (Beauty Akademy), ekonomik krizin yaşandığı, işsizliğin arttığı coronalı günlerde işsiz kadınlara destek vermek için “Meslek Edindirme” kampanyası başlattı.

Avrupa’da ilk kez devlet destekli olarak açılan ve yüzlerce öğrenciye meslek eğitimi veren Beauty Akademi’nin yöneticisi Güler Parmak Caner, “Corona’nın hayatı felç etmesiyle zor günler yaşıyoruz. Hayat durdu, ölümler yaşanıyor. Sağlıkta olduğu gibi ekonomik krizde gün geçtikçe büyüyor. Bu krizden en çok kadınlar ve çocuklar etkileniyor. Bende bir anne olarak işsiz kadınlara meslek kazandırmak onlara destek vermek istiyorum. Başlattığımız “Meslek Edindirme” kampanyamızdan genç kadınların, işsizlerin yararlanmasını arzu ediyorum” dedi.

MESLEK ALTIN BİLEZİKTİR

Güzellik uzmanı ve eğitmeni aynı zamanda akademinin yöneticisi Güler Parmak Caner, başlattıkları “Meslek Edindirme” kampanyası hakkında şu bilgileri verdi:

“Duisburg ve çevresinde büyük bir işsizlik sorunu var. Ve bu sorun kadınları daha çok mağdur ediyor. Pandeminin yayılmasından sonra işsizlik arttı. Ruhr havzasındaki işsizlik oranı çok yükseldi. ‘Neler yapabiliriz’ diye düşündük ve meslek edindirmek için bir kampanya başlatmaya karar verdik. Özellikle işsiz olanları hemen alabilir, onlara meslek kazandırabiliriz. Beauty akademi ağırlıkla kadınları eğitiyor ve meslek sahibi yapıyor. Akademimizde eğitim alan kadınların büyük bir kısmı iş bulmuş ya da kendi iş yerlerini açmıştır. Bir kadın olarak bundan gurur duyuyorum. Kadın işsizlere bu zorlu süreçte meslek kazandırarak destek verebilirim. İşsiz olan kadınlar İş Dairesi (Jop Center) ile yaptığımız kooperasyonla hiçbir ücret ödemeden akademimizde mesleğe başlayabilirler.

KAMPANYADAN YARARLANIN

Okulumuz hafta içinde açıktır ve sınıflarımızda öğrencilerimiz eğitimlerini hijyenik ortamda sürdürmektedirler. Gerek doçentlerimiz tarafından yüz yüze gerekse online olarak ders vermekteyiz. Tibbi asistan olarak başlamış olduğum meslek hayatımın, bugün bir güzellik akademisi kurarak devam etmesinde, sağlık alanında almış olduğum eğitimin büyük etkisi vardır. Güzellik ve kozmetik endüstrisi sürekli gelişen ve gelecek vaat eden bir sektördür.

HEMEN BAŞVURUN

Güzellik uzmanlığı, kalıcı makyaj uzmanlığı, pediküristlik, kozmetik ürün satıcılığı, makyaj uzmanlığı, epilasyon uzmanlığı, medikal ayak bakımı, protest tırnak, protez kirpik, plansma-pen, iğnesiz dolgu(hyaluron), visagist, hair & make up artist, micro anicro dermabrasion, micro nedling gibi alanlarda kurslarımız bulunmaktadır. Bugüne kadar bizden sertifika alan öğrencilerimizin çoğu kendi işlerini kurdular, ya da işyeri buldular. Bu alanda da kendilerine yardımcı oluyoruz. Kampanyamızdan yararlanmak için hemen başvurun”

ha-ber.com/Metin ES / DUİSBURG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.