BDAJ-Berlin Yeni Yönetimini Belirledi

BDAJ-Berlin Yeni Yönetimini Belirledi

ABONE OL
22:38 - 19/09/2021 22:38
BDAJ-Berlin Yeni Yönetimini Belirledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin- BAT-Cemevi Gençlik Kurulu (BDAJ-Berlin) gerçekleştirdikleri Genel Kurul ‘la önümüzdeki dönemde görev alacak yeni yönetimlerini belirledi.

BAT-Cemevi ana salonunda düzenlenen kurulda önceki dönem Cemevi Gençlik Kurulu temsilcileri Devrim Emre, Anıl Sarpkaya, Tolga İnci, Selin Benli ile çok sayıda BDAJ üyesi genç canımız hazır bulundu.

Genel Kurul’a ayrıca BAT-Cemevi YK temsilcileri Seyitali Dikmen, Murteza Görer, Numan Emre, Enderşan Turhan, İnanç Kurulu‘ndan Aydın Yıldırım ve SPD Milletvekili adayı Sevim Aydın katıldı.

Delil uyandırma ve BDAJ üyesi Diren Düzgüner’in verdiği gülbenkle başlayan kurul, önceki dönem Gençlik Kurulu Başkanı Devrim Emre ve BAT-Cemevi adına Murteza Görer’in belirlenecek yeni yönetime başarılar dileklerini ilettiği selamlama konuşması ve ardından Divan üyelerinin belirlenmesiyle devam etti.

Erencan Çetin, Nergiz Demirkaya ve Asiye Tugay Divan‘da yer alırken seçim sayım komisyonunda ise; Adalet Fırat ile Mehmet Yorgun görev aldı.

Gündem maddelerinin tartışılması ve yeni adayların kendini tanıtmasının ardından gerçekleştirilen seçim sonucunda yönetim ve denetleme kurulu için yeni dönemde görev alacak isimler belirlendi.

Yönetim Kurulu için; Buket Aktaş, Ela Atlas, Melissa Kurt, Tolga İnci ve Anıl Sarpkaya seçilirken, Denetleme Kurulu içinde; Diren Düzgüner, Sıla Mutlu ve Devrim Emre belirlendi.

Seçilen adaylar önümüzdeki günlerde kendi aralarında gerçekleştirecekleri toplantı ile yönetim kademesini belirleyecekler.

Seçimin ardından uyandırılan delil verilen gülbenkle sırlandıktan sonra BAT-Cemevi Yönetim Kurulu’ndan Seyitali Dikmen, Numan Emre ve Enderşan Turhan’da kısa bir konuşma yaparak; yeni seçilen genç canlarımıza başarılar diledi.

Kurul yapılan konuşmalar ardından verilen toplu fotoğraf töreni ile son buldu.

Haber ve Fotoğraflar:BAT-Cemevi-Basın Ofisi/ Ulaş Yunus Tosun

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.