*** Bayramlaşma işveren zirvesine dönüştü

*** Bayramlaşma işveren zirvesine dönüştü

ABONE OL
00:41 - 16/06/2019 00:41
*** Bayramlaşma işveren zirvesine dönüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Bayram kahvaltısı işveren zirvesine dönüştü


Berlin Kreuzberg Eğitim Merkezi (BWK), Metropol FM ve Berlin Türk Müziği Konservatuvarı’nın ortaklaşa düzenlediği bayram kahvaltısı işadamları zirvesine dönüştü

berl-bayram-c.jpg

İşlerinin yoğunluğu nedeniyle ailece bir araya gelme fırsatı bulamayan işadamları, eşleri ve çocukları ile birlikte kahvaltı sofrasında buluşarak hem bayramlaştılar, hem de hoşça sohbet etme imkanı buldular. Berlin Türk Müziği Konservatuvarı sahibesi Halime karademirli, Kreuzberg Eğitim Merkezi Genel Müdürü Nihat Sorgeç ve Metropol FM Müdürü Tamer Ergün misafirlerle tek tek ilgilendiler.

berl-bayram-e.jpg

Almanya’daki ekonomik ve siyasi gelişmeler başta olmak üzere ağırlıklı olarak Türkler’e ve Müslüman göçmenlere yönelik aşağılayıcı sözler sarf eden Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Thilo Sarrazin ile ilgili görüş alışverişinde bulunan işadamları, Türkiye’deki siyasi gelişmeler referandum sonuçları gibi çeşitli güncel konularda sohbet ettiler.

berl-bayram-b.jpg

Bu tür buluşmaların sık sık yapılmasını isteyen işadamları, tekrar yeni bir kahvaltıda buluşmak üzere ayrıldılar. İşadamlarının kahvaltısına Neukölln İlçe Belediye Başkanı Heinz Buschkowsky, Yeşiller Berlin Eyalet Milletvekili Canan Bayram, Özcan Mutlu, Basın Ataşesi Yaşar Baş, Eğitim Ataşesi Ali Can, TD İHK Genel Sekreteri Suat Bakır, Berlin Göç Konseyi Başkan yardımcısı Hakan Taş, Avukat Seyran Ateş, TDU Başkanı Hüsnü Özkanlı, TUH Başkanı Hüseyin Yılmaz, TDU Halkla İlişkiler Sorumlusu Avukat Ekrem Özdemir, Türk ve Alman işadamı ile çok sayıda davetli katıldı.

M. Sefa DOĞANAY – ha-ber.com 

berl-bayram-d.jpg

 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.