Başkan Çömlek: Verilmiş olan emekler küçümsenmemeli

Başkan Çömlek: Verilmiş olan emekler küçümsenmemeli

ABONE OL
07:27 - 09/09/2020 07:27
Başkan Çömlek: Verilmiş olan emekler küçümsenmemeli
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Ali Akdemir/Hamburg

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek ‘ten, Kamuoyuna Önemli Açıklama: Verilmiş olan emekler küçümsenmemeli.

19 yıl önce kurulan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği’nin 2006’dan beri başkanlığını yapan Mustafa Çömlek, 11 Eylül’de başlayacak olan Türkiye Lig Sezonu vesilesiyle, bir televizyon programında derneğin başkanvekili   Himmet Keklikçi ve çevrede “Hamburg Muhtarı” olarak bilinen Behçet Algan arasında yaşanan tatsız olaylar üzerine bir açıklama yaptı.

Başkan Mustafa Çömlek, moderatörlüğünü gazeteci Ali Akdemir’in yaptığı, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği başkanı Ertaş Akçelik’in de konuk olarak katıldığı spor programında, aynı zamanda Hamburg Galatasaray Derneği kurucu başkanlığı da yapmış olan Behçet Algan’ın, Hamburg Fenerbahçe derneğinin yapmış oldukları çalışmaları küçümsediğini belirterek, “O program da espiri mahiyetinde de olsa o sözler söylenmemeliydi. Behçet Algan’a o sözleri hiç yakıştıramadım. 20 yıla yakın bir zaman verilmiş olan emek küçümsenmemeli, saygılı olunmalıydı” dedi.

FENERBAHÇE 25 MİLYON TARAFTARI İLE EN FAZLA TARAFTARI OLAN  KULÜPTÜR!

Bundan bir süre önce,  Almanya’nın liman kenti Hamburg’da, derneğin Notkestraße 89, adresinde çok sayıda kişinin katılımıyla düzenlenen muhteşem bir  organize ile, “Dünya Fenerbahçeliler Günü”nü nezih bir etkinlikle  kutlayan, Hamburg Fenerbahçe Derneği’nin 15 yıldır aralıksız başkanlık görevini yürüten  Mustafa Çömlek konuşmasının devamında, “Bizler Sarı-Lacivert renklere gönül veren ve Fenerbahçe bayrağının gölgesinde büyük bir aidiyet duygusuyla takımımızı destekleyen taraftarlar olarak, dernek lokalimizde  maçları birlikte  izlemenin ve mangal yapmanın dışında son derece önemli  sosyal-toplumsal projeleri de kadınlarımız ve çocuklarımızla birlikte gerçekleştirmenin gururu ve onurunu yaşıyoruz. Ben Hamburg’da kişisel olarak birçok amatör kulüpte görev aldım ve destek verdim.

ALGAN’A SORUYORUM?

Peki kendisine şu soruyu açıkça soruyorum; madem ki buradaki amatör liglerde mücadele eden takımları çok düşünüyordu da niye peki Hamburg Galatasaray taraftar derneğini kurup, ilk kurucu başkanı oldu? Bu onun söylediklerinle tezat bir anlayış değil midir? Behçet Algan’ı emeğe saygılı olmaya davet ediyorum” dedi.

GÖZLER BEHÇET ALGAN’IN VERECEĞİ CEVABA ÇEVRİLDİ!

“Hamburg Muhtarı” TV. Spor programında aynı zamanda Hamburg Galatasaray Derneği’nin kurucu başkanlığını da yapmış bulunan Behçet Algan, şu sözleri sarf etmişti ” Bir şeye çok üzülüyorum. Burada şu konuyu açıkça ifade etmeliyim ki, taraftar dernekleri sevdikleri takımlarla ilgili burada güzel çalışmalar yaparken, Almanya amatör liglerinde top koşturan takımlarımız ihmal edilmekte ve kapılarına birer birer kilit vurup kapanmaktadır.  Üzülerek söylüyorum ki, Türklerin yoğun yaşadığı Hamburg şehrinin nezih semtlerinden biri olan Altona ilçesinde, varlığını sürdüren maalesef bir Türk takımımız kalmamıştır ” demiş ve programda Hamburg Fenerbahçeliler derneği başkanvekili   Himmet Keklikçi’yi eleştirip, Hamburg’da amatör liglerde oynayan Türk takımlarına destek olmamakla suçlamıştı.

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği başkanı  Mustafa Çömlek’in kamuoyuna  yapmış olduğu açıklamalardan sonra, gözler Behçet Algan’a çevrilerek ondan gelecek cevap,  dört gözle beklenmeye başladı.

 

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.