BARIŞ, HUZUR, MUTLULUK İÇİNDE YAŞAMAK İÇİN, SAVAŞA HAYIR!!..

ABONE OL
12:41 - 01/03/2022 12:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Dünya tarihinde savaşlar, insanların yaşadığı ve var olduğu sürece olmuştur, olmaya devam etmektedir.

Çünkü insanların içinde kişiliklerinde, benliklerinde olan, iyilik, kötülük, yardımseverlik, bencillik her zaman doğası gereği vardır.

Aslında bizlerin yaşantısı bile birer savaş sayılmaktadır. Adına hayat savaşı diyoruz. Sabahleyin erken kalkıp işe gitmek, trafikte zorluklar yaşamak, yorulmak, işten eve gelip ailesine zaman ayıramamak, kimimiz çok zengin hayatı yaşarken, kimimiz fakir hayatı yaşamak gibi hayat mücadelesi ile savaşıyoruz.

Düşünecek olursak, savaş çok kötü ve gereksiz bir durumdur.

Adeta insanların, canlıların, hayvanların, bitkilerin öldürüldüğü vahşi bir durumdur. Ölmek, öldürülmek bu dünyanın en büyük intikamıdır. Hiç dikkat ettiniz mi?

Dünyamızda olup biten her şey, tıpkı Savaş ve Barış gibi hep birbirinin zıt noktalarından olmuştur. Örneğin, Yaz olmadan Kışın kıymetini, Gülmek ile Ağlamanın değerini, Zenginliğin ve Fakirliğin kıymetini, Sağlığın ve Hastalığın değerini nasıl bilebilirdik.

Savaşlar dünya tarihinde Ne için yapılırsa Yapılsın çok büyük bir insanlık ayıbıdır. Masum insanların, hayvanların, canlıların bitkilerin ölmesi. En çokta Anne babaların isyanları, tarif edilemez bir acıdır.

Savaşları önlemek bizlerin başarıları sayesinde olacaktır. Bunun için en önemli konu biz toplum adına barış, huzur, mutluluk, hoşgörü, güzellik, anlayış adına yaşarsak savaşmaya hiç gerek kalmayacaktır. Savaşlar hiç olmasın.

Masumlar ölmesin kimseler yaralanmasın kalanlar da yaşarken ölmesin. Ağlamasın insanlar Kin, nefret içinde yaşamasın insanlar.

Bu dünya hepimize yeter.

Gelin hep birlikte kardeş olalım bu dünyamızı Barış, huzur, mutluluk, sağlık içinde yaşatalım. Sevgilerimle.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.