Banzai başarılı sporcularını ödüllendirdi

Banzai başarılı sporcularını ödüllendirdi

ABONE OL
17:20 - 09/12/2019 17:20
Banzai başarılı sporcularını ödüllendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin’in gururu olan Banzai Karate Takımı Dünya Avrupa ve Almanya şampiyonalarında söz sahibi olan sporcularına muhteşem ödül töreni düzenledi.

Antreman salonunda yapılan törene ev sahipliği yapan eski karate dünya şampiyonlarımızdan Antrenör Veysel Bugur Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök,  Berlin Karate Federasyonu Sportdirektör  Hans Hagen Springer, SC Banzai Vizepräsident Dr.jörg Schumann  çok sayıda sporcu  ve anne babalarının katıldığı törende genç sporcular unutamayacakları bir gece yaşadı.

Ödül töreni gecesinde Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök hayranlığını belirterek “Bugün Banzai spor kulübündeki etkinliğe katılmış bulunuyorum. Berlin’in merkezindeki bu kulüp binasına 21 yıl önce taşınmışlar. Faaliyetlerine daha evvelinden de başlanmış. Gözümüz nereye çevirsek yüzlerce kupayla karşılaşıyoruz.

Başarılarla dolu bir spor klübü, açıkçası o yüzden gurur duydum. Güzel bir çalışmanın gençlerimizle birlikte yapılıyor olmasından, spor demek disiplin demek, çalışma alışkınlığı demek, Atatürkümüzün dediği gibi ‘Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur’ dolayısıyla gençlerimizin sağlıklı yetişmesi hem de sporda ve okulda başarılı olması önemli bir etken. Banzai bu konuda önemli bir görev üstleniyor. O yüzden başta Veysel Bugur olmak üzere burada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Berlin Karate Federasyonu Spor Direktörü Hans Hagen Springer Berlin Banzai Karate Külübü’nün her sene olduğu gibi bu sene de Almanya’da başarılı olduğunu dile getirerek, 2018 yılında Almanya’nın en başarılı genç yetiştirme dalında “Grüne Band” ödülünü 15 yıl içerisinde   üçüncü kez müzesine taşıma başarasını göstererek Berlin’in gururu olduğunu açıkladı.

Banzai Kulübü’nün ödül töreninde takımı adına bir çok şampiyonluklara ismini yazdıran sporcular Şahin Ecrin , Gürkan Ecrin, El Majzoub Antar, Yasin Korhan, Elisa Kershkovska,Vadim Moisevi, Fatik Aktaş, Karim Al Kawas, Seden Bugur, Orhun Capkun, Selin İşık, Neslihan Aktaş, Eddie Münchow, Gizem Bugur ve Mohamed Motamedi, ödüllerini  Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök, Berlin Karate Federasyonu Spordirektör Hans Hagen Springer  ve SC Banzai Vizeprezident Dr. Jörg Schumann’dan aldı.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.