DOLAR

32,5178

-0.08%
EURO

34,9460

0.24%
ALTIN(gr)

2.431,36

0,35%
BİST 100

9810.82

0,35%
BAİB'den inovasyon ödülü

BAİB'den inovasyon ödülü

ABONE OL
21:28 - 25/02/2019 21:28
BAİB'den inovasyon ödülü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

BAİB Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bahar yaptığı açıklamada, Antalya, Burdur ve Isparta illerinde faaliyet yürüten ve AR-GE faaliyetleri yürüterek, yeni ürün geliştiren firmaları ‘İnovasyon Ödülü’ ile ödüllendireceklerini açıkladı.

İnovasyon Ödülü ile birlikte Batı Akdeniz’de inovasyon kültürünün gelişmesini, AR-GE’ye dayalı yüksek katma değerli ürün geliştirmede farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Bahar, İnovasyon Ödülünü kazanan firma temsilcilerine 13 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek ‘İhracatın Yıldızları 2018 Ödül Töreni’nde verileceğini kaydetti.

Bu çerçevede son bir yıl içerisinde inovatif ürün geliştiren BAİB üyesi firmaların, değerlendirme kapsamına alınabilmesi için https://goo.gl/forms/kunmMdtCqa8lDqM03  linkindeki başvuru formunu 5 Mart 2019 Salı günü mesai bitimine kadar doldurması gerektiğine dikkat çeken Hakkı Bahar, açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

”Batı Akdenizli firmaları ‘İnovasyon Ödülü’ değerlendirmesine davet ediyoruz. Amacımız Batı Akdeniz’de inovasyon kültürünü, AR-GE kültürünü geliştirmek. Üyelerimizin katma değerli ürün geliştirmesine katkı sağlamak. Yenilikçilik günümüzde büyük önem taşıyor. Biz de BAİB olarak, bu kapsamda çalışmalar yürüten firmalarımızı ödüllendirmek istiyoruz. Firmalarımızı kamuoyuna tanıtmak istiyoruz. Bu çerçevede yeni ürün geliştiren, ürününe uyguladığı yenilik ve geliştirmelerle tüketicisine ya da kullanıcısına fayda sağlayan, teknolojik yenilik yaratan, bölge ekonomimize katkı sağlayan, geleceğe yönelik yeni fikir ve çalışmalar oluşmasına imkân sağlayan firmalarımızı ‘İnovasyon Ödülü’ne davet ediyoruz.”
 
ha-ber.com/Fikri Cinokur/Antalya
 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.