Bahçeli seçim çalışmalarına Söğüt’ten başlıyor

Bahçeli seçim çalışmalarına Söğüt’ten başlıyor

ABONE OL
15:01 - 07/03/2019 15:01
Bahçeli seçim çalışmalarına Söğüt’ten başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

MHP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart’taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları çerçevesinde açık hava ve salon toplantıları yapacak.

MHP lideri Bahçeli, seçim çalışmalarını 10 Mart Pazar günü Söğüt’te yapacağı açık hava toplantısı ve Eskişehir’de Cumhur İttifakı salon toplantısıyla başlatacak.

11 Mart Pazartesi günü Ankara’da Etimesgut seçim ofisini açacak olan Devlet Bahçeli, 12 Mart Salı günü Yozgat ve Kırıkkale, 13 Mart Çarşamba günü Kastamonu ve Çankırı, 14 Mart Perşembe günü Aksaray ve Nevşehir, 15 Mart Cuma günü Zonguldak, 16 Mart Cumartesi günü Manisa’da açık hava toplantıları yapacak.

Bahçeli, 17 Mart Pazar günü de İzmir’de Cumhur İttifakı açık hava toplantısı düzenleyecek.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

AA ( Anadolu Ajansı ) tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.