“Baba Parası” Avrupa’da Vizyona giriyor

“Baba Parası” Avrupa’da Vizyona giriyor

ABONE OL
00:18 - 09/01/2020 00:18
“Baba Parası” Avrupa’da Vizyona giriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yer aldığı komedi ve aksiyon filmi ‘Baba Parası’, 1 Ocak’ta Türkiye’de vizyondaki yerini aldı.

‘Baba Parası’, Selçuk Aydemir imzalı ‘Düğün Dernek’ ve ‘Çalgı Çengi’ gibi komedi dozajı yüksek yapımları bekleyen seyirciyi farklı boyutlara taşıyor. Çünkü bu filmde tüm komik olaylar iki güne sığdırılan aksiyonla sunuluyor.

Türkiye’de yeni yılın ilk günü vizyona giren ‘Baba Parası’, Avrupa’nın önemli sinema salonlarında seyircisi ile 9 Ocak’ta buluşuyor. ‘Baba Parası’ filminin başrol oyuncularının katılımıyla yapılacak özel gala gösterim programı ise şöyle:

9 Ocak Berlin – Cineplex Alhambra ( saat 20:00)

10 Ocak Köln – Cinedom (saat 20:00)

11 Ocak Brüksel – Kinepolis ( saat 19:45) ve

12 Ocak Rotterdam- Pathe De Kuip (saat: 20:00)’da filmin sevilen oyuncu kadrosu izleyicisi ile bir araya gelecek.

Hayatta en önemli şey nedir?

Zengin babanın birbirlerinden habersiz evlatları ve sıra dışı anne, ‘en kötü’nün 1 milyar dolarlık mirasa kavuşacağı ‘çılgın’ bir yarışın içinde kendilerini bulurlar. 1 milyar dolarlık mirası elde etmek için sınırları zorlanmaya başlanır. Parayla elde edilebilen şeyler, onca kirliliğe ve çirkinliğe değer mi?… Kahramanlarımız, ‘Baba Parası’nda güldürürken düşündürmeyi de ihmal etmeyecek…

Sevilen oyuncu kadrosu bir arada!

Film, birçoğu uzun yıllardır farklı yapımlarda bir araya gelmiş sevilen oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Senaryo ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı Baba Parası’nda, Ahmet Kural ve Murat Cemcir altıncı kez bir araya geliyorlar. Bu ikiliye eşlik eden Devrim Yakut ve Rasim Öztekin zengin kadroda ilk göze çarpan isimler. Ayrıca Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş ve Osman Alkaş da filmde rol alıyor.

‘Baba Parası’nın yapımcılığınıTR 40 33 Productions üstleniyor.

ha-ber.com/Taner Tüzün

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.