AZiM ENGEL TANIMIYOR!

AZiM ENGEL TANIMIYOR!

ABONE OL
11:32 - 28/08/2020 11:32
AZiM ENGEL TANIMIYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Haber: Ali Akdemir

2012 yılında ve 2019 yılında Eskişehir’de evlerinde  ziyaret ettiğim İslam Olkun‘un başarısını duyunca çok mutlu oldum.

İslam Olkun’un Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği‘ni kazandığını öğrenmek en az benim kadar, her iki ziyarette  yanımda olan Eskişehir’li yardımsever gazeteci meslekdaşım  Saadet Yörükçü ve Eskişehir’in çalışkan  milletvekili Utku Çakırözeri’de çok mutlu etmiş.

Azim ve inanç ile aşılamayacak hiç bir engel yok. Sevgili İslam bunun en güzel canlı kanıtı oldu. Olkun’un başarısından dolayı kendisini ve  ailesini bizler bir kez daha yürekten kutluyor, başarılar diliyoruz.

Saadet Yörükçü, Utku Çakırözer ve ben değişik zamanlarda İslam Olkun ve ailesinin evlerine konuk olduk. SMA hastası İslam ve ailesiyle birlikte sohbet ettik, SMA’lı hastalarımızın talep ve sıkıntılarını konuştuk.

O sadece Eskişehir’in  değil,  Türkiye’nin dört bir yanında yüzlerce SMA’lı  yavrumuzun  ve ailelerinin  hayata tutunmak için verdikleri mücadeleye örnek oldu. Ortak çaba ve girişimler sonucu onlar gibi olanların  ilaçlarının bir kısmı devlet tarafından karşılanmaya başladı. Ama İslam gibi SMA TIP 2 hastalarımızın tam donanımlı tekerlekli sandalye gibi ihtiyaçları da devlet tarafından karşılanmalı. Çocuklarımızın geleceği ve onları daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğunda olmalı.

ONUN BAŞARISI TÜM ENGELLİLERE ÖRNEK OLUYOR

Azmine, istikrarlı oluşuna, sabrına hayran olduğumuz İslam Olkun, sosyal bilgiler öğretmenliğine yerleşti.

Engel tanımayan gencin  ilham verici başarı hikayesi, yaşam sevinci, sınırsız hayal gücü, “Hayalperest olma” gibi basmakalıp cümleleri kulak ardı edip hayallerine ulaşmak için verdiği azimli çalışma sonunda başarıyı da beraberinde getirdi.

YOLUN AÇIK OLSUN İSLAM OLKUN!

Engel” tanımayan İslam Olkun’un  başarı hikayesi hepimizi sevindirdi. duygulandırdı.  Onun azimle çıktığı yolda başaracağına son derece emindik. Hayat onu tekerlekli sandalyeye bağlasada, o kendini dört duvar arasına bağlamadı. O hayallerine ulaşmak için azimle çalıştı. İşte güçlü, azimli, kendine inanan, İslam Olkun kararlılıkla mücadele vererek başarıyı yakalamasını bildi.

İşte Utku Çakırözer’i, Saadet Yörükçü’yü ve Ali Akdemir’i,  İslam Olkun’un başarı hikayesinde bir araya getiren sosyal gerçekliğin öyküsü budur.

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.