AY MED yemekte buluştu

AY MED yemekte buluştu

ABONE OL
23:44 - 23/08/2020 23:44
AY MED yemekte buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Hasan Beyazgül/Berlin

Almanya’nın başkenti Berlin Wedding bölgesinde hizmet veren Hasta Bakım Servisi çalışanları yemekte buluştu.

Alt-Renickendorfstr.de, The My Moon Restoran’da toplanan Ay Med çalışanları:

“Kitlesel ve tüm dünya için bir tehlike hâline gelen Korona ‘ya rağmen, koşullar ne olursa olsun hizmete, yardıma muhtaç hastalarımıza her türlü, en iyi hizmeti sunmaya her zaman özen gösteriyoruz. Tabi yine en büyük desteği Ay Med’in sahibeleri Cahide Karabulut ve Gülcan Kara hanımlardan görüyoruz. Kendilerine sonsuz teşekkürler ediyoruz.”

Geceye damgasını vuran diğer güzel bir olay da Ay Med’de elemanların tur programlarını düzenleyen Sevda Boyracı’nın Almanya’nın en köklü siyasi partisi SPD (Sosyal Demokrat Parti)’nin Berlin Reinickendorf ilçesinden İlçe Başkan Yardımcılığına seçilmesiydi. Arkadaşları tarafından tebrik yağmuruna tutulan Boyacı:

“Şu an çok mutluyum, İnşallah Almanya’da yaşayan Türkiyeli vatandaşlarımızın sesi, kulağı ve savunucusu olacağım ” derken şimdiden kolları sıvamış görüntüsü veriyordu. Sayın Sevda Boyracı’ya siyaset hayatında başarılar diliyoruz.

Oldukça keyifli ve neşeli geçen yemekte Ay Med çalışanları:

“Buluşma bize yine güç ve moral kazandırdı. Hastalarımıza her zaman olduğu gibi bundan böyle de en iyi hizmeti sunacağız. Onların sağlığı ve mutluluğu bizlere güç ve moral veriyor.” dediler. Çalışanlar Cahide Karabulut ve Gülcan Kara’ya, ikili de çalışanlara hediyelerini sundular.

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.