Avusturya´daki otellerin doluluk oranı yüzde yetmişi aştı

Avusturya´daki otellerin doluluk oranı yüzde yetmişi aştı

ABONE OL
09:35 - 07/06/2021 09:35
Avusturya´daki otellerin doluluk oranı yüzde yetmişi aştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avusturya otelleri yurtdışından büyük sayıda rezervasyon almaya başladı.

APA haber ajansı tarafından paylaşılan habere göre Avusturya otellerinin doluluk oranı Ağustos ayı için yüzde yetmişi aşmaya başladı. Fakat Avusturya bununla yetmeden 17 milyon Euro´luk bir „yeniden başlama“ kampanyası ile daha da fazla tatilci çekmeyi ümüt ediyor.

Tatillerini Avusturya´da geçirmek kişilerin yüzde yirmibeşi iç turizmden geldiği halde Avusturya özellikle Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Çekya, Polonya ve Macaristan´dan da misafir çekmek için caba sarfediyor ve bu ülkelere yönelik reklam kampanyalarına öncelik veriyor.

Bu konuda bilgi paylaşan Avusturya Turizm Bakanı Elisabetz Köstinger, bunun için en önemli kaynak ülkelerinde „Avusturya Evleri“ diye adlandırılacak merkezler kuracaklarını anlatarak „o evlerdeki amacımız, sinerji yaratmak ve turist çekmek için hem PR kurumumuz ÖW´yi, hem yurtdışı ticaret odalarımızı, hem de elçiliklerimizi de kullanacağız“ açıklanmasında bulundu.

Avusturya hükümetinin bunun için tarihteki en büyük bütçeyi oluşturduğuna dikkati çeken ÖW başkanı Weddig, „Avusturya´mızı yeniden bir tatil ülkesi olarak piyasalarda tanıtmak için kullanabileceğimiz 17 milyon Euro´dan sonbahara kadar çeşitli kampanyalar için yararlanacağız“ dedi. Resim: © AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.