Avrupa’dan aşı tur satışları resmen başladı

Avrupa’dan aşı tur satışları resmen başladı

ABONE OL
13:51 - 05/03/2021 13:51
Avrupa’dan aşı tur satışları resmen başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Moskova’nın aşıyı turistlere sunacağını duyurmasının ardından, Norveçli tur operatörü World Visitor aşı turlarını programına ekledi.

Aşı için Rusya’ya gidin.

Norveçli tur operatörü World Visitor öncelikle Alman Avusturyalı ve İsviçrelileri hedeflediklerini açıkladı ve seyahatlerin hemen satın alınabileceğini duyurdu.

Seçenekli bir Moskova aşı turu programı mevcut. Gezileri hem de Moskova’ya kısa aşı turundan sonra İstanbul turistik programından Almanya’ya geri direk dönüş uçuşlar sunuluyor. Seyahat fiyatları 1199 Euro’dan başlıyor.

Aşı turlarına ilgi duyan seyahat acenteleri

meine-impfreise.com/reisebuero web sitesine kayıt olarak satış yapabilirler. Yüzde on satış komisyonu ile başlayan satışlara ilginin büyük olacağı söyleniyor.

Buna karşılık Alman Seyahat Birliği (DRV) aşı turlarını açıkça reddediyor.

DRV Başkanı Norbert Fiebig, “Aşıları cüzdanınızın büyüklüğüne bağlı hale getiremezsiniz. Bunun yerine, Alman siyasetçilerin ivedilikle herkesin tekrar özgürce seyahat edebilmesi için insanların olabildiğince çabuk aşılanmasını sağlaması gerekmektedir” dedi.

Alman doktorlar dergisi “Ärzte-Zeitung” tarafından yayınlanan bir habere göre Rusya şu anda vatandaşlarının sadece yüzde 2,85’ini aşılamayı başardı. Almanya’daki durumda pek iç açıcı değil. Almanların aşılama oranı yüzde 5,3. Ayrıca Rus aşısı AB’de henüz onaylanmadı, ancak uluslararası bilim adamları Rus aşısının çok etkili olduğunu söylüyorlar. AB, Rus aşısının onayı için şart olan test prosedürünü yeni başlattı. AB üyesi Macaristan bu haftadan itibaren Rus aşısı “Sputnik V” yi kullanmaya başladı. (Tourexpi)

Resim: © AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.