ATYD Genel Kurulu’nda birlik mesajı verildi

ATYD Genel Kurulu’nda birlik mesajı verildi

ABONE OL
15:01 - 04/02/2020 15:01
ATYD Genel Kurulu’nda birlik mesajı verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ATYD), 7. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı.

ATYD Genel Merkezi’nde gerçekleşen genel kurulda Ömer Yüceşan yeniden genel başkan seçildi.

Oy birliği ile yeniden başkanlığa getirilen Ömer Yüceşan, birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Daha çok gençlerin ve kadınların yer aldığı dinamik bir yönetim kurulu oluşturduklarını, yeni dönemde Avrupa’da yaşayan Tokatlıları bir araya getirerek Tokat kültürünü tanıtıcı daha farklı etkinlikler gerçekleştirmek ve derneğin bünyesinde gençlik ve kadın kollarını oluşturarak gençlere ve kadınlara yönelik faaliyetler yapmak istediklerini” ifade etti.

Başkan Yüceşan, yeni yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtarak ATYD’nin amaçlarını şöyle özetledi: “Avrupa’da yaşayan Tokatlıları bir arada tutarak onlara destek olmak, sıkıntılarını sıkıntımız bilmek ve her daim çözüm üretme mekanizması olmak istiyoruz. Bizler Avrupa’da ki Tokatlıları en güzel şekilde temsil ederek, çıktığımız bu yolda her zaman amaçladığımız birlik ve beraberliğimizi diri tutacağız. Bir önceki dönemde derneğin daha çok iç yapılanmasına yönelik çalışmalar yürüttük. Bu yeni dönemde hizmetlerimize ve faaliyetlerimize daha çok hız vereceğiz. Avrupa’daki tüm hemşerilerimize ulaşmaya gayret göstereceğiz.”

ATYD yeni yönetim kurulu:

Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ATYD) Başkanı Ömer Yüceşan’ın listesinde şu isimler yer aldı: Hüseyin Koçak, Adem Kaş, Abdurrahman Arslan, Mahmut Gül, İbrahim Ateş, Yunus Emre Candemir, Hamza Sırakaya, Bünyamin Ateş, Filiz Doğancı, Semra Gökçek, Sevda Aras, Sevda Doğan, Abdurrahman Şahin ve Hasan Doğan.

ha-ber.com/Ercüment Aydın

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.