ATR Touristik Service’ten 2021 Yaz Sezonuna Yönelik Büyük Hedefler

ATR Touristik Service’ten 2021 Yaz Sezonuna Yönelik Büyük Hedefler

ABONE OL
18:49 - 08/04/2021 18:49
ATR Touristik Service’ten 2021 Yaz Sezonuna Yönelik Büyük Hedefler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Almanya’da uçak bileti satışındaki pazar payını günden güne artıran ATR Touristik, mevcut dönemde teknolojik altyapısına ve profesyonel yönetim kadrosuna da yatırım yaptı. Otelciliğe de aynı zamanda yatırım yapma kararı alan ATR Touristik bu yeni satış kanalıyla ilgili detaylı bilgi verdi.

ATR Touristik’ten Otel Yatırımları

Yeni turizm sezonuyla birlikte otelciliğe adım atan ATR Touristik, otel yatırımları için asırlar önce “dünyada yıldızlara en yakın yer” olarak tanımlanan Kalkan bölgesini seçti. 2021 yaz sezonunda aşağıdaki otel ve villaları satış kanallarına ilave eden ATR Touristik, bu tesisleri Şubat 2021 itibariyle yatırımcı kimliğiyle portföyüne kattı.

Villa ve otellerinde sağlıklı yaşam, farklı spor aktiviteleri gibi konseptleriyle Kalkan bölgesinde daha kaliteli tatil paketleri sunmayı hedefleyen ATR Touristik, eşsiz deniz manzaralı 34 odası bulunan, villa tipi Asfiya Sea View Hotel’in %100 yatırımcısı oldu.

ATR Touristik bunun yanı sıra yine 34 oda kapasiteli ve 5 yıldız otel kalitesindeki Likya Residence Hotel SPA’ya %50’lik bir yatırım gerçekleştirdi.

%100’lük başka bir yatırım ise Kalkan Yeşilköy mevkiinde bulunuyor. 7 adet 2+1 odalı, 2 adet de 5+1 odalı tatil villalardan meydana gelen ve muhafazakar konsepte de uygun olan ATR Villas (Yeşilköy Villas) tesislerinde her türlü konfor mevcuttur.

Yeni Otel Satış Kanalı: ATRHotels.com

Jüpiter rezervasyon ve satış sistemiyle Almanya’daki seyahat acentelerine B2B uçak bileti satış hizmeti ve satış teknolojisi hizmeti sağlayarak geniş bir network’e ulaşan ATR Touristik, Kalkan’daki otel ve villalarını yeni bir satış kanalı aracılığıyla acente ve son tüketiciye sunacak. İşleyiş, Jüpiter ekibi tarafından tasarlanmış olan atrhotels.comweb sitesi üzerinden gerçekleşecektir.

Hedefimiz Alman Pazarı

ATR Touristik Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Güleç, “Türkiye aşkıyla sıfırdan başlayan yolculuğumuzun şu anki rotası Almanya pazarında faaliyet gösteren seyahat acentelerinin “Türkiye tatili algısını” olumlu yönde değiştirmek olacak. Hedefimiz, daha çok Alman misafirimizin Türkiye’de tatil yapması” dedi.

Resim: ATR Touristik

TOUREXPI tarafından geçilen ATR Touristik Service’ten 2021 Yaz Sezonuna Yönelik Büyük Hedefler haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ATR Touristik Service’ten 2021 Yaz Sezonuna Yönelik Büyük Hedefler haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ATR Touristik Service’ten 2021 Yaz Sezonuna Yönelik Büyük Hedefler haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.