Arkadaş katili Mert Akın’ı bulana 10 bin Euro ödül!

Arkadaş katili Mert Akın’ı bulana 10 bin Euro ödül!

ABONE OL
17:11 - 16/01/2023 17:11
Arkadaş katili Mert Akın’ı bulana 10 bin Euro ödül!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Geçen ekim ayında arkadaşlarıyla alacak-verecek konusu yüzünden çıkan tartışma sonucu arkadaşı Şahan Özgür’ü öldürdükten sonra ortadan kaybolan Mert Akın’ı bulana Orta Frankonya Polis Merkezi 10 bin Euro’luk bir ödül teklif etti.

Nürnberg’in güneyinde 3 Türk arkadaş arasında alacak-verecek nedeniyle başlayan tartışma sonunda Mert Akın, silahla arkadaşları Şahan Özgür’ü öldürmüş, diğer arkadaşı Orhan’ı ağır yaralamış ve olay yerinden kaçmıştı. Olayın üzerinden neredeyse tam 3 ay geçti ancak Mert Akın hâlâ bulunamadı. Soruşturmalar tüm hızıyla devam ederken Orta Frankonya’daki polis merkezi katilin yakanlanması için yardımcı olacaklara 10 bin Euro’luk bir ödül teklif etti.

 

Arkadaş katili Mert Akın’ı bulana 10 bin Euro ödül

ZDF XY’DE YAYINLANACAK
18 Ocak’ta ‘Aktenzeichen XY’ (Çözülmeyen Dosyalar) adlı programda Mert’in bulunması için yeniden arama çağrısı yapılacak. Polis, tehlikeli olarak görülen ve silahı olduğundan hareket edilen şüpheliyle hiçbir koşulda bizzat konuşulmaması gerektiği konusunda acilen uyardı. Akın’ın nerede olduğuna dair bilgiler, Merkezi Frankonya Kriminal Soruşturma Servisi tarafından 0911 2112-3333 numaralı telefondan günün her saati ve ayrıca herhangi bir polis karakolu ve 110 polis acil durum numarası tarafından alınabilecek.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.