Arif Taşdelen SPD ‘de gümbür gümbür geliyor

Arif Taşdelen SPD ‘de gümbür gümbür geliyor

ABONE OL
23:40 - 01/02/2021 23:40
Arif Taşdelen SPD ‘de gümbür gümbür geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bavyera Milletvekili Arif Taşdelen, Eyalet, SPD Genel sekreteri olma yolunda. SPD eş başkan adayları, Brunn ile Enders, Taşdelen’e genel sekreterlik önerdiler.

24 Nisan 2021 tarihinde, Bavyera’da yapılacak seçimlerde Sosyal Demokrat Parti (SPD) eş başkan adayları Florian von Brunn ve Ronja Enders, kazanmaları halinde, Bavyera’da tek yapancı ve Türk asıllı Milletvekili 47 yaşındaki Arif Taşdelen’e SPD partisinin Bavyera Eyalet Teşkilatının Genel sekreterliğini önerdiler. SPD Uyum sorumlusu Taşdelen’de bu teklifi kabul etti.

GÜÇLÜ PARTİ OLACAĞIZ

SPD Bavyera Eyaleti eş başkan adayları Brunn ile Enders, güçlü bir başlangıç ve güçlü bir parti olacaklarını dillendirerek, Arif Taşdelen ile bu güce ulaşacağız dediler.

BENİM İÇİN BÜYÜK ONUR

SPD Bavyera Parlamento grubunun göç ve gençlik politikası sözcüsü Arif Taşdelen, teklif için büyük onur duyduğunu ve SPD’ de değişiklik olmasının şart olduğunu belirtti. Taşdelen, SPD’nin yeniden Halk Patisi olduğunun hatırlatılması gerektiğini vurguladı.

BAVYERA ÜSTÜN HİZMET MADALYASI BULUNUYOR

İki dönemdir Bavyera Eyalet Meclisinde yer alan Milletvekili Arif Taşdelen’in “Üstün Hizmet Madalyası “bulunuyor. Arif Taşdelen, bu madalyayı 2019 yılında yapılan bir törenle Bavyera Başbakanı CSU’lu Markus Söder’in elinden almıştı.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.