Arif Taşdelen, İslami kesimlere yapılan tehditleri kınadı

Arif Taşdelen, İslami kesimlere yapılan tehditleri kınadı

ABONE OL
20:16 - 14/11/2020 20:16
Arif Taşdelen, İslami kesimlere yapılan tehditleri kınadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bavyera Milletvekili Arif Taşdelen, İslami kesimlere yapılan tehditleri kınadı. Taşdelen, bir mektupla, Bavyera İçişleri Bakanından tedbirler alınmasını istedi.

Nürnberg yakınlarındaki Dietenhof kasabasında faaliyet gösteren Sultan Ahmet Camisine gönderilen tehdit mektupları ardından, Almanya’da gittikçe artan İslam karşıtlığına ve tehditlere karşı duyarsız kalmayan Bavyera Milletvekili SPD’li Arif Taşdelen, saldırıları kınadığını bildirerek, Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Hermann’a bir mektup gönderdi ve Bavyera’da ki camilerin hemen hepsine tehdit mektupları gönderildiğini belirterek, camilerin özel korumaya alınmasını istedi.

Taşdelen mektubunda şu satırlara yer verdi:

Geçtiğimiz birkaç gün içerisinde, Nürnberg ve çevresindeki İslami cemaatlere yönelik saldırılar karşısında polis ne yapmıştır. Tehditlere karşı durumu yeniden gözden geçirin.

Adli soruşturmanın sonuçlarını belemekteyim. Faillerin hızlı bir şekilde bulunmasını ve tutuklanmasını gerekir.

HER CAMİDE POLİS DEVRİYESİ GEZMELİ

Bavyera Milletvekili Arif Taşdelen, mektubunda devamla, tüm camilerde, her gün polis devriyesinin gezmesi gerektiğinin altını çizerek, önemli İslami bayramlarda ve Cuma namazlarında bütün camilerin korunma altına alınmasını talep etti ve Bavyera İçişleri bakanından tüm Müslümanlar adına sizden bunu sağlamanızı rica ediyorum sözlerinle yer verdi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.