“Ara Seçim Rusya-ABD İlişkilerini Düzeltmez”

“Ara Seçim Rusya-ABD İlişkilerini Düzeltmez”

ABONE OL
12:45 - 09/11/2022 12:45
“Ara Seçim Rusya-ABD İlişkilerini Düzeltmez”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

ABD’de yapılan ara seçimlerle ilgili Rusya’dan yorum geldi. Rusya, seçim sonuçlarının hali hazırda kötü olan ABD-Rusya ilişkilerinde bir değişime neden olmayacağını ifade etti.

ABD’de yapılan ara seçim sonuçlarıyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Rusya’nın seçimlere müdahale iddialarınıysa ciddiye almadıklarını belirtti.

Kremlin Sözcüsü Peskov, “Bu seçimler önemli, ama kısa ve orta vadede ilişkilerimiz açısından seçimleri abartmaya da gerek yok. Bu seçimler herhangi bir önemli değişime neden olmayacak. İlişkilerimiz hala kötü ve öyle kalmaya devam edecek” dedi.

Peskov ayrıca, ABD’yle nükleer silahların sınırlandırılması anlaşması konusunda diyaloğa dair yorum yapmanın da şu an için erken olduğunu söyledi.

VOA tarafından geçilen “Ara Seçim Rusya-ABD İlişkilerini Düzeltmez” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Ara Seçim Rusya-ABD İlişkilerini Düzeltmez” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Ara Seçim Rusya-ABD İlişkilerini Düzeltmez” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.