ANTMÜTDER Genel Kurulu yapıldı

ANTMÜTDER Genel Kurulu yapıldı

ABONE OL
21:20 - 25/12/2021 21:20
ANTMÜTDER Genel Kurulu yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Başkanlığına Atılgan Sert yeniden seçilerek güven tazeledi.

ANTMUTDER 19.Olağan Genel Kurulu Mimarlar Odası Konferans salonunda gerçekleştirildi. Tek listeyle yapılan seçimde Abdul Atılgan Sert yeniden başkanlığa seçildi. 7’den 11’e çıkarılan yönetim kurulunda ise İsmail İltemir, Hasan Kılıç, Selçuk Üzüm, Emre Öztürk, Bilal Orhan, Turan Hacıarifoğlu, Ahmet Çeliktürk, Mehmet Kurtay, Akın Kurt ve Ercan Altun yer aldı.

Denetim kurulu üyeliklerine Bolat Yıldırım, Mehmet Balık, Bekir Samut seçilirken, Haysiyet Divan Kurulunda ise Mehmet Hacıarifoğlu, Abdurrahman Fırtına, Mehmet Sert, Mustafa Yorgun, Arif Sert, Abdullah Erdoğan, Cevdet Işık, Recep Balık, Abdülmenaf Çiftçi, Mesut Keleş görev aldı.

ANTMUTDER Başkanı Atılgan Sert genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, sektörün sorunlarının arttığını, ve beklenmedik gelişmelerden dolayı ortaya çıkan sıkıntılar yaşandığını belirtti. Sert, şunları kaydetti.

‘’Tüm bunları birlik ve beraberlik içinde aşacağımıza inanıyorum. Derneğimizin güçlü ve etkin konumunu daha da perçinleyerek Antalya’dan Türkiye ye örnek bir dernek kimliğimizi hissettirmeye devam edeceğiz. Geçmiş yönetim kurulunda birlikte derneğimizin faaliyetleri ve çalışmaları ile ilgili yoğun ve yorucu bir mesai harcayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Döviz fiyatlarındaki artış ile beraber artan malzeme fiyatlarının tekrardan olması gereken değerlere gelmesi temennisindeyiz. Depoculuk, kartelcilik ve benzeri yapılarla mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Şehrimizin daha güzel ve yaşanabilir olması için çürük stoklarımızın bir an önce yenilenmesi için var gücümüzle elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.