Antalya ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri arasında iş birliği

Antalya ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri arasında iş birliği

ABONE OL
01:26 - 08/03/2021 01:26
Antalya ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri arasında iş birliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri, Antalya kent mobilyası kimliği oluşturulması amacıyla iş birliği yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İston AŞ Genel Müdürü Ziya Gökmen Togay Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

ALDAŞ Genel Müdürü Kıvanç Kuzay ve ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt’un da yer aldığı görüşmede, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bulvar ve park düzenlemelerinde kullanılacak kent mobilyalarının Antalya’nın tarihi, kültürel ve coğrafi özelliklerine uygun tasarlanarak yeni ürünler yaratılması konusunda iş birliği yapılacağı belirtildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, ‘’İki belediyenin iştirakleri olan ALDAŞ ve İSTON arasında iş birliği ile Antalya kentsel ürün tasarım ve üretim teknolojileri konusunda destek verileceğini bildirdi. Böcek, şunları kaydetti.

‘’Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği park ve bulvar düzenleme projelerinde alanın tarihi, kültürel ve coğrafi dokusuna uygun kent mobilyaları tasarlanacak. İki kurum kent mobilyaları üretim teknolojisi ve tasarım lisanslama konularında ortak çalışma programı yürütecek.  Bu tasarımlar Antalya’da ortak üretilecek. Aynı zamanda İSTON A.Ş  ile Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT), altyapı ürünlerinin üretim teknoloji geliştirme ve AR-GE çerçevesinde ortak projeler geliştirecek.’’

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.