DOLAR

32,3672

0.14%
EURO

34,9628

-0.32%
ALTIN(gr)

2.323,86

0,20%
BİST 100

0,20%
Antalya Turizm Fuarı 2021’e moral arıyor

Antalya Turizm Fuarı 2021’e moral arıyor

ABONE OL
13:18 - 04/10/2020 13:18
Antalya Turizm Fuarı 2021’e moral arıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Antalya Turizm Fuarı (ATF),  pandemi nedeniyle büyük kriz yaşayan turizm sektörü için 2021 sezonuna moral ve motivasyon arayacak.

GMT Fuarcılık şirketi tarafından düzenlenen ATF Kurucusu Selçuk Meral, 26-27 Ekim 2020 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek ATF’na yurtdışından 2 binin üzerinde acentenin katılımıyla, dünya ve Türk turizm endüstrisine gelecek projeksiyonları, fırsatları ve kazançları sunacağını belirtti.

ATF’nin yeni ve yenilikçi yapısıyla Türk turizmine güç kazandıracağını vurgulayan Meral, şunları kaydetti.

‘’Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz ATF, Antalya’da yarattığı sinerji ile 2021 yılına moral ve motivasyon sağlayacak. Üst düzey turizm profesyonellerinin katılımıyla sektördeki en verimli fuar olacak. İş-birliği, iş-fırsatı ve iş-bilgi paylaşımı olanağı sunacak olan fuar profesyonel bir platform olarak fuarcılık alanında 2020 yılına damgasını vuracak.’’

Hijyen ve Covid-19 önlemlerini en üst seviyede sağlayacak olan ATF’nin, 24 saat havadaki partikülleri temizleyen ozon sistemiyle katılımcılara güvenli bir ortam sunacağını anlatan Selçuk Meral, şöyle devam etti.

‘’Türk Turizm endüstrisinin yeni bakış açılarıyla gelişimine katkı sunmak ilk öncelikli amacımız.  Konaklama ve seyahat sektörünün ekonomik verimliliğini artırmak, hizmet ve ürün sağlayıcıların çalışmaları için yeni fırsatlar sunmak, seyahat üreticilerini ve gezginleri Türkiye’de tatile teşvik etmek, endüstrinin gelecek adına daha iyi hazırlanmasına yardımcı olacak programlar geliştirmek en önemli ilkemiz. 2021 sezonuna yönelik profesyonel öngörüler Antalya’da konuşulacak. ATF Antalya Turizm Fuarı 2020 konu ve konuşmacılarıyla bu yıl da ses getirecek. Turizm memleket meselesidir, vazifemiz memlekete hizmettir.’’

Meral, ATF’nın, ulusal ve uluslararası tur operatörleri, offline ve online seyahat acenteleri, konaklama tesisleri, havayolları, ulaşım firmaları, rekreasyon alanları, bilişim teknolojileri, gastronomi, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan ve hizmet eden tüm paydaşları ortak duyguda, ortak kazançta ve ortak gelecekte buluşturarak Türk turizminin mücadelesinde motivasyon yaratacağını sözlerine ekledi.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.