Antalya  OSB’den sanayici ve çalışanlara teşekkür

Antalya  OSB’den sanayici ve çalışanlara teşekkür

ABONE OL
23:47 - 15/08/2020 23:47
Antalya  OSB’den sanayici ve çalışanlara teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Fikri Cinokur/Antalya

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, İstanbul Sanayi Odası’nın 2019 yılı En Büyük İlk 500 ve ikinci En Büyük Firmaları arasında yer alan 12 firmanın sahibi sanayici ve çalışanlarına teşekkür etti.

Ali Bahar, Antalya OSB’de faaliyette bulunan Ekici Peynir ve CW Enerji’nin, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Antalya’yı temsil eden iki AOSB firması olduğunu belirtti.  Bahar, şunları kaydetti.

”Geçen yıl listenin 226’ıncı sırasında olan Ekici Peynir, bu yıl listenin 91’inci sırasına kadar yükselerek gelecek yıl Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alacağına dair güçlü bir sinyal verdi.  Türkiye ve Avrupa’nın en büyük güneş enerji paneli üreticisi olan CW Enerji ise listeye 358’inci sıradan giriş yaptı. Ayrıca merkezi Antalya dışında olan ancak üretimini Antalya Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerinde sürdüren Özgörkey Otomotiv Turizm Gıda San. ve Tic. AŞ, Türk Ytong San. A.Ş. ve Kemal Balıkçılık İhracat Ltd. Şti, Antalya OSB’nin İSO İkinci 500 listesindeki diğer firmaları oldu. İSO 2’nci 500 listesinin açıklanması ile birlikte Antalya OSB’nin Türkiye’nin birinci ve ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesindeki toplam firma sayısı 12’ye yükselmiş oldu.”

Başarı Hikayelerini artırmalıyız

Antalya OSB Yönetiminin bölge firmalarının gelişip güçlenmesi için özveriyle çalıştığını anlatan  Ali Bahar, şunları kaydetti.

”Firmalarımızın elde ettiği her başarı önce Antalya’nın sonra ülkemizin kazanımıdır. Bizler için bir gurur vesilesidir. Bu başarı hikayelerinin sayısını artırmak için sanayicilerimize altyapıdan ihracata, Ar-Ge ve inovasyondan insan kıymetine kadar her alanda gerekli asisti yaparak sonuca ulaşmaları için çalışıyoruz.  Birbirinden değerli ve güçlü 12 markanın Antalya’mızda ve Bölgemizde üretim yapması sektörümüzün ve kent ekonomisinin güçlenmesi açısından büyük bir öneme sahiptir. Amacımız bu sayının katlanarak artması ve Antalya’nın daha fazla katma değer üretmesidir. Bu başarının elde edilmesinde büyük paya sahip olan çalışanlarımızı, sanayicilerimiz nezdinde kutluyor, bu gururu bizlere ve kentimize yaşattıkları için teşekkür ediyorum.”

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.